Strigătul nostru

# Români, uniți-vă și deveniți strigătul neamului nostru!

Acest jurnal al regăsirii noastre a apărut din necesitatea societății românești de a opri  divizarea la care este supusă de 70 de ani încoace și de a fi unită bazându-se pe încredere și respect reciproc. Vom începe simplu împărtășindu-ne din experiențele trăite pentru a fi de ajutor și altor români, aflați în aceeași situație ca noi. Adevărul este că acum ne unesc grijile și neajunsurile vieții, iar acesta va fi liantul care ne va aduce împreună. Vom transforma răul în  bine, vom dobândi curajul să spunem ce credem cu adevărat și nu vom mai renunța la credințele noastre pentru nimic în lume.

În acest fel, ne vom cunoaște unii cu alții, vom învăța să fim uniți și să ne respectăm. Ne vom regăsi puterea de a lupta pentru oamenii de lângă noi, pentru bine și dreptate. Vom învăța să nu mai fim singuri la greu, lăsându-ne cu voia noastră, divizați în grupuri nesfârșite de oameni fără rost. Aici ne strigăm durerea și bucuria din viața de zi cu zi și ne exprimăm liber părerile, pentru că după ani de zile de uitare și umilințe am început să ne trezim și să gândim cu mintea noastră.

Acum a venit timpul și momentul  să muncim zi de zi pentru schimbarea românilor în oamenii de care are nevoie țara noastră, să devenim modele demne de urmat pentru generațiile viitoare și să oprim degradarea spirituală, națională și socială la care suntem supuși de prea multă vreme.

Creează un cont pentru a-ți spune povestea aici, în comunitatea România Dodoloață, și vei putea publica articole, comentarii și clipuri video. A venit vremea să spunem adevărul despre noi, să izgonim întunericul din inima noastră și să regăsim lumina și tot ce-am uitat.