Denunț Anonim

 

Aici, oricine dintre noi poate să denunțe faptele de corupție și abuzurile reprobabile făcute de funcționarii din administrația statului sau de oricare altă instituție finanțată din bani publici. Pe de altă parte, am început să înțelegem că mai există un sistem paralel, aproape la fel de corupt, dar în privat. Unele companii  sunt responsabile de abuzuri inimaginabile, distrug sistematic mediul înconjurător sau eludează plata impozitelor prin declararea de pierderi inventate din pix.

Corupția din mediul public nu ar putea exista fără corupția din sistemul privat. Acest cerc vicios ne ține prizonieri. Am fost învățați să ne atacăm unii pe alții ani de zile, fără rost, transformându-ne în proprii noștri dușmani. Asta, în timp ce șefii funcționarilor publici împreună cu politicienii fac jocurile cu unii dintre liderii corporațiilor pentru interesele lor. A venit vremea să ne apărăm noi pe noi și să vorbim despre ce  se întâmplă la locul de muncă și în comunitatea noastră.

Știm că denunțul are o conotație peiorativă din vremurile turnătorilor și torționarilor. Cu toate acestea, astăzi semnalarea ticăloșiilor și abuzurilor comise de unii dintre funcționarii publici și de reprezentanții unor companii private reprezintă un model de acțiune civică. Noi nu rămânem indiferenți pentru că ne pasă de semenii noștri și de comunitățile noastre.  Noi suntem oameni simpli și vrem să participăm concret la însănătoșirea morală a românului, familiei și națiunii noastre.

Această secțiune permite utilizatorilor să publice mesaje anonime ori cu identitatea la vedere, în funcție de alegerea fiecăruia.

Scrie un denunț anonim!

http://www.stirilekanald.ro/director-la-spitalul-grigore-alexandrescu--radu-balanescu-este-si-seful-masonilor-romani-pentru-functia-sa-in-marea-loja-nationala--chirurgul-primeste_63696.html

Ninel Bălănescu la D.N.A. (el și camarila lui)

Denunț pe februarie 11, 2018

Ar trebui să faceți un sondaj: scapă sau merge la Academie să facă o Masonerie și acolo? Că la câți penali sunt în organizația asta de utilitate publică să știți că bate orice partid. Salut această inițiativă care îmi aduce aminte de Elvetia și Venetia. Bravo! E plina țara de hoți, dar ăștia sunt cei mai periculoși pentru că se dau drept intelectuali.


http://www.jurnalulolteniei.ro/2017/03/29/viceprimarii-severinului-se-dau-saraci-si-cocosati-de-rate/

Viceprimarii Severinului și-au angajat soțiile la Primărie

Denunț pe februarie 11, 2018

Angajarile suspecte și cu dedicație, în Primăria Drobeta-Turnu Severin, au fost confirmate de către Agenția Națională de Integritate care a făcut o verificare superficială fără să ia nicio măsură reală, la fel ca și Curtea de Conturi. Ce să mai spunem despre angajările pe bani … Ne aude cineva?


http://icr.ro/

Conducerea ICR vrea să desființeze Limba Română

Denunț pe februarie 8, 2018

În ședința de mâine a Consiliului de Conducere a ICR, Liliana Țuroiu, președinta Institutului Cultural Român vrea să propună o schimbare amplă de organigramă, mai multe structuri urmând a fi desființate sau comasate. Una dintre structurile care ar urma să fie complet desființate este Biroul Limba Română, cel care coordonează toate programele de limba română din străinătate și din țară.


http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=5126

In ce consta utilitatea publica a unui lacas de cult (nerecunoscut de lege) construit de un O.N.G. de utilitate publica cu concursul statului?

Denunț pe ianuarie 10, 2018

Astfel, in baza carei legi romane, in vigoare sau ratiuni de stat, un ong de utilitate publica – Marea Loja Nationala din Romania (M.L.N.R.) – Organizatie MASONICA – primeste un teren de la stat si autorizatie de constructie pentru ridicarea unui  Templu – Biserica, care sa deserveasca doar membrii? In ce consta utilitatea publica a unei cladiri cu destinatie „religioasa” facuta de un ong de utilitate publica?


Victorie!!! Jos Labele de pe banii bucurestenilor!!!

Denunț pe noiembrie 24, 2017

Nu stiu daca Strigatul Vostru sau cele 6 contestatii depuse la C.N.S.C. au dus la anularea „licitatiei cu cintec” de 2 milioane de euro de la R.A.T.B. , dar motivele anularii ma fac sa ma gindesc: de ce nu sint pedepsite cu munca la canalul Bucuresti-Marea Neagra tentativele de furt si tilharie asupra avutiei nationale?


Magia Banilor de Craciun sau Jos Labele de pe banii bucurestenilor

Denunț pe noiembrie 21, 2017

In graba lor nebuna de a pune mina pe banii bucurestenilor, caci sarbatoarea de Craciun cu bani din spaga se tine, solicita ca produsele sa fie livrate pina in 20.12.2017 si contractul finalizat pina in 31.12.2017. Incalcind orice lege in vigoare privind achiziitile publice, evaluare, termen de asteptare etc, acesti tovarasi sint chititi sa fure de la bucuresteni peste 2 milioane de euro.


http://icr.ro/pagini/liliana-turoiu-presedinte-icr

In dubla ei calitate, de decident si beneficiar, Liliana Turoiu a croit salariile din ICR … doar pana la primul buzunar.

Denunț pe noiembrie 16, 2017

„Ziua, ca netoții” Institutul Cultural Român a publicat, intr-un final mult întârziat dacă ne raportam la lege, grila de salarii din instituție. http://icr.ro/pagini/grila-salarizare-icr-septembrie-2017 Opinia publică poate vedea acum ceea ce pe angajații institutiei îi frământă demult: conducătorul instituției, respectiv președintele ICR Liliana Țuroiu, nu a aplicat legea unică a salarizării. Legea cadru nr. 153/2017 privind […]