0
SHARES

Spiritualitatea Poporului nostru nu constă în mulțimea hoardelor securisto-comuniste de intelectuali, doctori în idiocrație, care bântuiesc ogoarele Patriei fără rost

octombrie 29, 2018
Jacopo Bassano, Ultima cena, 1546 circa, Roma, Galleria Borghese
Jacopo Bassano, Ultima cena, 1546 circa, Roma, Galleria Borghese

 

1. Toți vameșii și păcătoșii se apropiau de Iisus ca să-l asculte.

2. Și fariseii și cărturarii cârteau și ziceau: „Omul acesta primește pe păcătoși și mănâncă cu ei.” ( Luca 1-2)

34. Când au auzit fariseii că Iisus a astupat gura saducheilor, s-au strâns la un loc.

35. Și unul din ei, un învățător al Legii, ca să-L ispiteasca, i-a pus întrebarea următoare:

36. „Învățătorule, care este cea mai mare poruncă din Lege?

37. Iisus i-a răspuns: „Să iubești pe Domnul Dumnezeul tău cu toată inima ta, cu tot sufletul tău și cu tot cugetul tău.”

38. Aceasta este cea dintâi și cea mai mare poruncă.

39. Iar a doua, asemenea ei, este: „Să iubești pe aproapele tău ca pe tine însuți.

40. În aceste două porunci se cuprinde toată Legea și Prorocii.”( Matei 22)

 

Observ că, în ultima vreme, am început să pricepem tot mai mulți dintre noi că de 28 de ani România și Neamurile Române sunt supuse, în mod continuu și cu voia noastră (in) conștientă, la diverse perversiuni educaționale, economice, sociale. Atacurile neîntrerupte asupra neamului nostru sunt lansate și din interiorul țării și din exterior. Aici mă gândesc, bineînțeles, la cancelariile străine și la ambasadorii occidentali. Bieții diplomați nu pot să mai doarmă noaptea de grija noastră sau, de fapt, a banilor europeni, care trebuie să se întoarcă de unde au venit: la Bruxelles. Asta doar după ce au trecut prin conturile hoardelor securisto-comuniste din România care își opresc cinstit comisioanele pentru intermedierea jefuirii țării, de către prea cinstiții europeni.

Care e soluția ieșirii din întuneric?

România și Neamurile Române au nevoie urgent de „Preoți Învățători”  educați în spiritul dreptății și în legea pământului lui Zamolxis-Zarathustra și a lui Iisus precum și de „Dascăli cu har” să-și închine viața luminării mulțimilor cuprinse de tenebrele întunericului, ca și călugării și pustnicii care își închină viața slujirii Domnului. Hoardele securisto-comuniste de intelectuali, doctori în idiocrație, au reusit, în ultimii 28 de ani, să creeze OMUL NOU capitalist: Homo Manipulated” ( Omul Manipulat)  dublat de ” Homo Odium„( Omul Urii).

România a supraviețuit până acum datorită diversității Neamurilor Române și a bunei conviețuiri istorice comune. Spiritualitatea noastră provine de la satul românesc, nu de la Statul Român . Lucian Blaga spunea că „veşnicia s-a născut la sat” și câtă dreptate avea și încă mai are. În loc să realizăm o dezvoltare spirituală a societății românești, am reușit prin eforturile hoardelor securisto-comunisto de intelectuali, doctori în idiocrație, să aruncăm România într-un univers post-apocaliptic.

Intelectualii au trădat țara și poporul român pe 30 de arginți, în mod continuu. Pentru favoritisme materiale, sexuale, profesionale, au înșelat satul românesc și țărănimea națională adâncind în mod constant prăpastia dintre țărănime, clasa muncitoare și administrația statului.

Scopul hoardelor securisto-comuniste a fost simplu: să dezbine țărănimea și clasa muncitoare, să le aducă pe poziții antagonice, să se urască permanent, pentru ca ei, intelectualii, să administreze și să fure, în liniște și democratic, de pe plantația sclavilor români.

Acum, Neamurile Române, cu toate că au ajuns într-o sărăcie lucie, se urăsc visceral unul pe altul fiind manipulați ordinar de intelectualitatea dictatorială. Nu am vazut niciun miting sau protest al oamenilor așa zis liberi care să se ridice împotriva sărăciei, a creșterii infernale a prețurilor la medicamente, energie electrică, gaz, combustibil, hrană, a îngrădirii acesului la educație, sănătate, muncă.

Protestăm pentru niște cuvinte, simboluri străine, ficțiuni, care oricum nu au nicio valoare pentru noi și nu ne aduc nimic pe masă sau în suflet. Corporatiştii împotriva celor sărmani, săracii împotriva tuturor, angajații de la stat împotriva opoziției, opoziția împotriva puterii și toate sunt unite de liantul de bază: URA și lipsa de educație civică.

Abia acum am realizat că națiunile imperialiste nu mai au nevoie de războaie ca să obțină spațiul vital.

Cum procedează?

De exemplu, preiau democratic o țară să zicem România. Apoi, distrug sistemul de educație, sănătate, industrie, transformă Poporul în analfabeți funcționali și analfabeți fără școală, îi întărâtă să se bată între ei și să se urască, iar apoi colonizează țara, cu expații lor. Așa că, în 10-15 ani, și-au creat propria lor colonie de sclavi și resurse naturale neimpozabile.

Am observat că, de ceva vreme, Ungariei nu-i prea mai pasă de regiunea secuilor din România. De ce? Pentru că au pus mâna pe rezervele de gaze și petrol ale Romaniei fără luptă! În doar câțiva ani intelelectualii noștri, doctori în idiocratie, vor merge la Budapesta să-l roage pe V. Orban să preia o parte din România, pentru că nu ne mai ajungem cu banii și cu sărăcia și că oricum ne cunoaștem de vreo 1300 de ani. Atunci când ei, maghiarii,  erau mici și îi fugăreau ca pe iepuri toate popoarele, prin Asia și Europa.

Chiar nu se întreabă nimeni cum a ajuns învățământul românesc sub forma unui teatru post-apocaliptic, ca după război sau și mai rău de atât. În 1989, cu avânt democratic, s-a renunțat la învățământul românesc socialist și s-a adoptat modelul occidental: s-au făcut profesori pe bandă rulantă, doctori în prostie, universități particulare peste universități particulare, devenite fabrici de bani pentru intelectualii securisto-comuniști.

Educația unui popor puternic trebuie să fie monopol de stat, mediul privat trebuie să fie prezent doar dacă aduce inovarea educațională. După 1989 am fost conduși de o multime de profesori universitari. Asta a fost o altă tâmpenie. Cine a stabilit că un profesor este bun și în administrarea statului? Daca era așa de bun poate că realiza și el ceva în viața lui profesională, altceva decât un amarât de doctorat plagiat…

Am avut prim-miniștri, de profesie, profesori universitari și la ce ne-a folosit? Toți și-au dat doctorate oculte în dezvoltarea și promovarea fraudei și a corupției! I-am votat poate pentru că ne-a fost rușine că am fost conduși de un cizmar așa că ne-am ales doar intelectuali de carton. Până la urmă, vă întreb: ce a făcut cizmarul în 24 de ani pentru România și ce au făcut intelectualii securisto-comuniști în 28 de ani? 

De fapt, ce produce România? 

Așa cum a prezentat Eugeniu Barău în epocala lui lucrare „Fabrica de Doctoranzi”, România a devenit după 1989  o fabrică de politicieni, profesori universitari, miniștri, academicieni, procurori, judecători, masoni, experti, doctori în idiocratie. Aceștia au un singur scop, prin firele de păpușari ale cancelariilor străine: subjugarea Neamurilor Române și a României, prin metode staliniste:

  • învrăjbirea și ura;
  • îngrădirea accesului la sănătate și educație;
  • manipulare și propaganda ordinară.
Eugeniu Barau - Fabrica de Doctoranzi
Eugeniu Barau – Fabrica de Doctoranzi

  

Noi, românii, nu mai știm altceva decât să înjurăm ca la ușa cortului, să dăm în cap tuturor celor pe care nu-i înțelegem, să urâm pe toată lumea, să urlăm la cer de neputință, pentru că nu mai pricepem mecanismele sociale promovate.

E timpul și locul să apară „Preoți Învățători” și „Dascăli cu har„, în viața noastră,  să-i primim cu inima deschisă ca să ne unească, să înlăture ura, să rupă sforile păpușarilor și să lumineze Neamurile Române.

Curaj, Români! Arătați-vă! 

Cu toții să-i cerem  lui  Zamolxis să iasă din peșteră și să ne îndrume, căci „viata asta e de păcat că nu mai sunt bĂrbați să ia barda și să dea în șarlatanii dumneata”.*

Iar cu mulțimea hoardelor securisto-comuniste de intelectuali, doctori in idiocratie, care bântuie ogoarele Patriei fără rost, zic să-i punem la treabă, că ei e pricepuți la toate și să construim de îndată o autostradă Brașov- Lună. Așa vor avea și ei un rost pe lume și când vor închide ochii vor ști că nu au trăit degeaba și că și-au răscumparat păcatele față de neamul nostru, în timpul vieții lor.

Să ne audă Dumnezeu și să învățăm să-i facem voia lui și nu pe-a noastră! E aproape târziu și avem nevoie să ne ascundem în lumină!

Amin!

*TusuSongs – Mai Dane

 

0
SHARES

Ai ceva de spus?