0
SHARES

Schimbăm cancerul cu glontele?

iunie 22, 2018

 

În momentul actual, realitatea este că nu mai găsești virgini în politica românească. Toate partidele care au fost la putere și marea majoritate a membrilor de partid s-au afirmat peste tot prin: corupție, infracționalitate și trădare!

Acum, tunurile stau pe infractorii PSD! De căzut sigur că vor cădea, asta e sigur și o spun pentru că știu ceea ce majoritatea nu cunosc: istoria corupției se repetă.  Problema este alta după cum zice și o vorbă românească veche: aceeași Mărie, cu o altă pălărie!

Ce va urma?

Partidele, așa-zise liberale, tună și trâmbițează (la cât de virgine sunt aceste partide și la cât de virgini sunt membrii acestora) făcând spume la gură ca să pună mâna pe putere. Vor și ei să fure și să devalizeze țara la ordin străin. Așa cum, de altfel, au mai făcut-o când au fost la guvernare și cum face PSD-UL de când se știe!

Apropo, când spunem partide așa-zise liberale să știți că ne referim la  PNL, USR, PMP, Cioloș etc care au ca membri niște oameni super „demni” și virgini: Cioloș – „român” „100%”, Cosette Chichirău – „româncă” „100%”, Băsescu „român” și ăsta tot „100%” și lista poate continua la nesfârșit cu „români” puri „?%” și virgini. 

Drama, la care vor fi supuși marea majoritate a românilor, este că după ce vor fi dați jos de la putere infractorii PSD sistemul va merge înainte, la fel ca și până acum, pentru că vor fi înlocuiți unii cu alții. Adică, vor veni la putere infractorii liberali. Exact așa cum au făcut de fiecare dată, în ultimii 30 de ani.

România a devenit o colonie din care infractorii noștri și străinii, în complicitate cu trădătorii neamului nostru, fură pe capete cât se poate de mult. Colonia România are nevoie, ca de aer, de o organizație naționalistă care să îi readucă independența și să fim din nou o țară la propriu și nu o colonie! Unica soluție este un partid naționalist, și se va demonstra că este naționalist dacă ca prim pas va dori să primească în rândurile sale oameni din popor, oameni simpli, adică așa cum suntem noi!

Dragii mei dacă schimbăm cancerul cu glontele, iarăși nu am făcut nimic. Singura diferență între cele două forme este că vom muri mai rapid cu glontele, fără chinuri sau vom mai „trăi” încă un pic dar tot vom muri, dar în chinuri bolnavi de cancer! Avem nevoie de aer, adică de un partid naționalist cu români, în structurile sale, aleși dintre noi!
Mulți aud, dar putini înțeleg cu adevărat!
Cu Doamne ajută!!!   

Ai ceva de spus?

Articole recomandate

https://www.instagram.com/romaniadodoloata/

Partidele moarte

pe data de mai 24, 2018

Între partidele românești nu există nicio diferență pentru că sunt organizate pe scheletul PCR, iar “know-how-ul” se transmite prin viu grai. Nimic nu se pierde, ci intră în literatura orală care pigmentează viața de partid. Așa se face că Dl. Victor Ponta, de exemplu, chiar dacă era liceean la revoluție pentru că a stat doar pe lângă comuniști inevitabil că a devenit la rândul lui un comunist. Vârsta biologică nu are nicio legătură cu felul comunist de a face politică.