0
SHARES

Felix de la Charlie Hebdo, cere-ți scuze Simonei!

iunie 14, 2018
Photo Credit: https://www.instagram.com/mihaelacristina.m/
Photo Credit: https://www.instagram.com/mihaelacristina.m/

 

Alătură-te campaniei românilor de a trimite un mesaj către Felix de la revista franceză, Charlie Hebdo, prin care îi solicităm să își ceară scuze oficial pentru că a prezentat-o pe Simona Halep, proaspăt învingătoare la Grand Slam-ul de la Paris, drept un „strângător de fier” din România. Cred că ne dăm seama cu toții ce înseamnă asta și ce gândesc despre noi, românii, unii dintre cetățenii Republicii Franceze. Imaginea respectivă este rasistă, misogină și sexistă, nu are nicio legătură cu libertatea de exprimare, nu face cinste revistei franceze, iar oamenii care decid politica editorială a acestei reviste trebuie să realizeze că au depășit limita bunului simț, încă o dată, și a eticii jurnalistice.

În loc să o felicite pentru că a triumfat chiar în capitala lor într-una dintre cele mai importante competiții WTA, dacă nu chiar cea mai importantă, au ales să comită o grosolănie și un atac xenofob la adresa unei mari campioane a tenisului mondial. Vă rog frumos să dovedim tuturor că ne pasă de Simona și să le arătăm francezilor că nu au niciun drept să ne calce în picioare!

Vă mulțumesc!

Contact Charlie Hebdo:

https://www.facebook.com/CharlieHebdoOfficiel/

https://www.instagram.com/charlie_hebdo_officiel/

https://charliehebdo.fr/en/

 

Ai ceva de spus?

Articole recomandate


Ne-a părăsit un cântec

pe data de august 9, 2018

Când ne cânta Dumitru Fărcaș, sufletul își aducea aminte de rădăcinile noastre de români plecați doar de o generație sau două de la coarnele plugului, într-o emoție renăscută din uitări vinovate. Muzica lui era ca un râu curat de munte care ne spăla de păcate, curgând împreună cu noi spre izvoare.Schimbăm cancerul cu glontele?

pe data de iunie 22, 2018

România a devenit o colonie din care infractorii noștri și străinii, în complicitate cu trădătorii neamului nostru, fură pe capete cât se poate de mult. Colonia România are nevoie, ca de aer, de o organizație naționalistă care să îi readucă independența și să fim din nou o țară la propriu și nu o colonie!