0
SHARES 85

Simona Halep și revocarea șefei D.N.A.

iunie 12, 2018
Photo Credit: mediafax.ro
Photo Credit: mediafax.ro

 

Simona Halep a câștigat finala de la Roland Garos și a obținut primul trofeu de Grand Slam din carieră.

Liviu Dragnea, ca un veritabil politruc dâmbovițean, s-a gândit să profite electoral de pleașca picată din cer. Așa se face pe la noi, chiar nu e ceva nemaiîntâlnit. Omul a fost spontan. Atât l-a dus capul pe moment, încât și-a îndemnat susținătorii să strige numele campioanei la miting.

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a fost huiduită pe Arena Națională, la evenimentul organizat în cinstea Simonei. Acest gen de atac pare stilul SRI-ului fiind mult mai subtil decât ce-a făcut Dragnea. Întâmplarea aceasta să fie semnul că Președintele va respinge decizia CCR privind revocarea șefei DNA? Sistemul securist pregătește revenirea Președintelui, iar românii trebuie să fie întărâtați, în asemenea hal, să se urască între ei chiar mai tare decât la suspendarea d-lui Băsescu din anul 2012? 

P.S. Dacă este așa, iar Simona Halep a fost folosită ca paravan în războiul dintre comuniști și securiști, atunci cu toții facem ceva greșit. Sper să nu se adeverească niciodată!

Ai ceva de spus?

Articole recomandate

Octav Băncilă 1907

Unde au dispărut 5.184.282 de români cu drept de vot ? Cifrele fatidice ale României

pe data de iunie 18, 2018

Sistemul securist + comunist măsluiește datele reale ale cetățenilor României, precum kilometrajul la mașini pentru că vrea să dea bine la statistici?  În acest fel, prin fals în acte publice, se dorește să nu fie pierdute locurile de europarlamentari în parlamentul european și în propriul parlament, care a devenit un organism supradimensionat de vreo 3 ori.  Cine falsifică datele reale privind populația României, cu bună știință?
Photo Credit: mediafax.ro

Mă plec în fața Simonei, în fața părinților ei

pe data de iunie 12, 2018

Fata asta care nu prea pare că ar fi de pe aici, cu modestia ei, cu decența ei în momentele astea de glorie când alții s-ar rupe în figuri, cu zâmbetul ei reconfortant lipsit de ipocrizie, cu dorința ei sinceră de a aduce un zâmbet pe fața și în sufletul unui popor care a cam uitat să se bucure atunci când unul dintre noi reușește ceva.