0
SHARES

IOHANNIS vrea o SUSPENDARE!

iunie 12, 2018
Photo Credit: click.ro
Photo Credit: click.ro

 

Dl. Klaus Iohannis a citit motivarea Curții Constituționale, mai exact interpretarea Constituției. E de bine!

Ce scrie acolo încă nu a înțeles dar așa, la prima impresie, după câteva zile de citit, sunt ceva probleme. Cică ar fi obligat să o REVOCE din funcție pe tanti Kovesi. Asta e de rău!

Păi EL nu are voie să o revoce. Cum așa, să fie EL obligat să facă asta, EL, primul dintre români? Apoi EL este alesul poporului, ce înseamnă asta, obligație? EL este special, deasupra legii, deasupra tuturor românilor care respectă legea!

Mai are nevoie de timp să aprofundeze ce este scris negru pe alb și să vadă apoi calea de urmat, poate chiar o suspendare, de ce nu, căci crede EL că ar avea de câștigat.

Dă-o-n…. de Românie, de români, de lege…. pâine și circ. Circul este asigurat la Palatul Cotroceni, fiecare să se descurce cu pâinea!

P.S. Este doar o părere și trebuie tratată ca atare!

P.S.1. Pe pariu că, în urma acestei poziții a d-lui Iohannis, atât timp cât tanti L.C. Kovesi va fi stăpână la DNA, domnul președinte și soția sa nu vor fi deranjați de procurorii independenți cu dosarul penal. Pe scurt e vorba de: abuz în serviciu, fals, spălare de bani şi grup infracțional organizat, privind obţinerea nelegală a sumei de 320.000 euro etc.

Ai ceva de spus?

Articole recomandate

Octav Băncilă 1907

Unde au dispărut 5.184.282 de români cu drept de vot ? Cifrele fatidice ale României

pe data de iunie 18, 2018

Sistemul securist + comunist măsluiește datele reale ale cetățenilor României, precum kilometrajul la mașini pentru că vrea să dea bine la statistici?  În acest fel, prin fals în acte publice, se dorește să nu fie pierdute locurile de europarlamentari în parlamentul european și în propriul parlament, care a devenit un organism supradimensionat de vreo 3 ori.  Cine falsifică datele reale privind populația României, cu bună știință?Photo Credit: mediafax.ro

Mă plec în fața Simonei, în fața părinților ei

pe data de iunie 12, 2018

Fata asta care nu prea pare că ar fi de pe aici, cu modestia ei, cu decența ei în momentele astea de glorie când alții s-ar rupe în figuri, cu zâmbetul ei reconfortant lipsit de ipocrizie, cu dorința ei sinceră de a aduce un zâmbet pe fața și în sufletul unui popor care a cam uitat să se bucure atunci când unul dintre noi reușește ceva.