0
SHARES

Idiocrația analfabetismului funcțional a ultimei lovituri de stat

iunie 11, 2018
Eugeniu Barău - Vama I
Eugeniu Barău - Vama I

 

 • S-a dus omul de bine din țară și nu mai este niciun om cinstit printre oameni; toți stau la pândă ca să verse sânge, fiecare întinde o cursă fratelui său. (Mica.7:2)
 • Mâinile lor sunt îndreptate să facă rău: cârmuitorul cere daruri, judecătorul cere plata, cel mare își arată pe față ce dorește cu lăcomie, și astfel merg mână-n mână. (Mica.7:3)
 • Cel mai bun dintre ei este ca un mărăcine, cel mai cinstit este mai rău decât un tufiș de spini. Ziua vestită de toți prorocii Tăi, pedeapsa Ta se apropie! Atunci va fi uluiala lor. (Mica.7:4)
 • Și a zis judecătorilor: „Luați seama la ce veți face, căci nu pentru oameni veți rosti judecăți; ci pentru Domnul, care va fi lângă voi când le veți rosti. (2Cron.19:6)
 • Și tu, Ezra, dupa înțelepciunea lui Dumnezeu pe care o ai, pune judecători și dregători care să facă dreptate la tot poporul de dincolo de Râu, tuturor celor ce cunosc legile Dumnezeului tău; și fă-le cunoscut celor ce nu le cunosc. (Ezra.7:25)
 • „O, Doamne Dumnezeul oștirilor, Tu care ești un judecător drept, care cercetezi rinichii și inimile: fă-mă să văd răzbunarea Ta împotriva lor, căci Ție îți încredințez pricina mea!” (Ier.11:20)

România este blestemată! De la 1866 și până în prezent are parte numai de lovituri de stat.

Astfel în anul 1866  monstruoasa coaliție, grupare de sorginte masonică,  a dat  o lovitură de stat având ca scop înlăturarea domnitorului nostru legitim, Alexandru Ioan Cuza, pentru a înscăuna un străin de sorginte germană. Această acțiune a făcut parte din planul diabolic al Germaniei de a conduce Europa și întreaga lume declanșat de Iluminatii germani în anul 1714, când au așezat pe tronul Angliei un neamț. Acum, la 100 de ani de la Marea Reîntregire Națională, asistăm la o înmulțire a loviturilor de stat în toate formele posibile de manifestare.

Prima lovitură de stat a fost dată, de către neamțul Carol al II-lea, în anul 1930 și care apoi, a continuat cu a doua lovitură în anul 1938. În 1940 Ion Antonescu execută o lovitură de stat ca sa scape de urgia germană reprezentată de către Carol al II-lea. La  23 august 1944 neamțu’ Mihai I îl înlătură pe mareșalul Ion Antonescu doar ca să-i aducă pe comuniști la putere.

Apoi, pe 6 martie 1945 și 30 decembrie 1947 au fost date alte lovituri de stat puse în practică de evreii bolșevici pentru instaurarea comunismului stalinist și înlăturarea neamțului Mihai I. (ironic). În decembrie 1989, o grupare de evrei bolșevici condusă de tătucul Nea Nelu îl asasinează pe președintele legitim al României, Nicolae Ceausescu, ucide cetățeni români în masă și instaurează comunismul/securist cu față umană folosind tehnici staliniste. De atunci asistăm an de an la tot felul de lovituri de stat: de la mineriade la decizii ale Curții Constituționale, Parlamentului, Președinției.

Respect Instituțiile Statului Român, dar nu am cum să nu văd ca sunt pline de complotiști și lighioane. Asistăm neputincioși, de 28 de ani, la o luptă fratricidă între procurorii  securisto-comuniști care tratează România și Neamurile Române ca pe propria lor plantație populată cu sclavi. Ultima lovitură de stat a fost dată având ca scop dezbinarea și generarea urii în cadrul Neamurilor Române.

Procurorii Comuniști transformați în Judecători la Curtea Constituțională  au format un grup de crimă organizată împreună cu Procurorul Comunist devenit Ministrul Justiției. Au prefăcut România într-un câmp de Război în care Neamurile Române se sfâșie între ele!

Protagoniștii, grupul de crimă organizată:

Ministrul Justiției, T.T., procuror comunist de profesie în perioada septembrie 1986 – octombrie 1990, a fost judecător la Curtea Constituțională fiind recomandat de către infractorul Relu Fenechiu, fostul președinte P.N.L. Iasi. Ha,ha,ha!. Din cv-ul domniei sale aflăm că a absolvit în anul 1979, în Focșani, un liceu devenit de mate-fizică după ce în perioada comunistă a avut un profil industrial. Tot din analiza cv-ului constatăm că acestui tovarăș îi lipsesc 3 ani din viață, perioada 1979-1982 . Ce a făcut 3 ani? Nu vom aflam decât din documentele existente în arhivele secretizate sau poate a fost pe la Paris să-i pregătească drumul d-lui Ponta? Profesor, Rector, la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași.

Curtea Constituțională

Ce este interesant în unele dintre cv-urile Judecătorilor de la Curtea Constituționala este faptul că sunt inexacte.  Nimeni nu  i-ar fi angajat nicăieri cu cv-uri atât de ambiguu întocmite, dar la noi merge și așa.

De exemplu:

 • 1986-1990 jurisconsult la mai multe unităţi economice. Care unități?;
 • 1980- 1994 procuror;
 • profesor universitar „Alexandru Ioan Cuza”  Iași;
 • consilier prezidenţial 1993;
 • 1990-2013 procuror;
 • 1979 – 1990 – cercetător ştiinţific şi cadru didactic asociat;
 • 1967-1974 procuror;
 • 1990-1992 consilier pe probleme de legislaţie, Preşedinţia României.

Liantul acestui grup de crimă organizată:

 • colegi la Curtea Constituțională cu instigatorul șef, Ministrul Justiției;
 • procurori comuniști;
 • perioada lipsă din cv-uri, tabere comune;
 • profesori;
 • Iașul;
 • Securitatea;
 • Ion Iliescu( Iașul) cu camarila lui.

Antagoniștii, grup semiorganizat:

Președintele României, neamț, în perioada 1983 – 1989 a fost profesor la diferite școli și licee din Sibiu, inspector școlar, primar după anul 2000, proaspăt laureat al premiului „Franz Josef Strauß” (implicat in multe scandaluri de coruptie in Germania, Strauss a fost forțat să recunoască faptul că a mințit parlamentul și a fost forțat să demisioneze.Strauss  a fost exonerat de instanțele judecătorești pentru acuzația de a fi acționa împotriva constituției.)

Șefa D.N.A. provine dintr-o familie de procuror comunist, în perioada anilor 1995-2006 a fost procuror la Sibiu, mici cancanuri fără valoare juridică cu diverși acuzați sau viitori acuzați.

Liantul acestui grup semiorganizat:

 • Sibiul;
 • Securitatea;
 • Diferite cancelarii străine.

„Povestea de amor din piața de la Obor”:

Grupul de crimă organizată, la apus de soare,  la comanda lui Tudorel se hotărăște să o lichideze pe șefa D.N.A. susținând niște argumente penibile prezentate de către fostul procuror comunist, actualul Ministru al Justiției, care în sectarismul lui mieros (vorbește ore în șir și nu spune nimic) ajunge la concluzia că Președintele nu are competențe privind Justitia. Păi, dacă Președintele ales de Popor nu are competențe, atunci ce competențe are un procuror comunist ales pe criteriul servilismului și dosarului de cadre. Interesant că vorbeste de competențe un membru al unui Guvern care se pare că are mari probleme cu competențele în  administrarea Statului.

De ce a ajuns România un câmp de război între vechii colegi de partid: procurori și securiști comuniști?

De ce ne înjurăm că mai avem puțin să ne omorâm din cauza lor?

Da! Presedintele trebuie să o revoce pe șefa D.N.A. după decizia Curții Constituționale.

Da! Curtea Constituțională formează un grup organizat și nu își mai îndeplinește menirea încălcând Constituția, la instigarea lu’ Tudorel.

Da!  Curtea Constituțională și Președintele sunt garanții Constituției, dar acum o Trădează în mod perfid și ticălos.

Da! Orice variantă se va alege, va aduce o încălcare flagrantă a Constituției și divizarea României în tabere antagoniste.

Camarazi de suferință din toate Neamurile Românești să știți că imi este tot mai clar că generațiile astea de intelectuali -analfabeți funcționali – doctori în idiocrație distrug Sufletul și Spiritul Poporului Român.

Motivarea Curții Constituționale are 133 de pagini și pare scrisă de Tudorel. Este plină de sofisme care ascund Adevărul, sunt minciuni ascunse în cuvinte și multe cuvinte fără sens! Constituția României are 26 de pagini. Cum să scrii o motivare de 133 de pagini referitoare la un singur articol din Constituție despre un așa zis conflict de natură constituțională?

Tudorel, fără să facă un act de control, lansează revocarea șefei D.N.A., Presedintele refuză și redactează o prostie de adresă total pe lângă subiect, iar Curtea scrie 133 de pagini și încalcă Constituția doar ca să-i dea dreptate lui Tudorel. Rezultatul: o ură viscerală indusă între Neamurile Române. Instigarea la ură prezintă un atentat la siguranța națională și lovitură de stat. Poate că toți acești tovarăși trebuie anchetați pentru acest atentat. Se vede clar firul roșu care îi leagă și pe protagoniști și pe antagoniști: comunismul, securitatea, procuratura.

Încep să mă gândesc mai mult, la ideea prezentată de ilustrul nostru camarad Constantin Șolga, că aceasta lovitură de stat are ca rol transformarea sefei D.N.A. în candidat câștigător la președinția României. 

https://rododoloata.ro/2018/05/31/ccr-lucreaza-impreuna-cu-dl-presedinte/

Interesant că acțiunile anticorupție realizate cu oameni ca Portocală au dus la distrugerea firavului capital românesc în favoarea celui străin, dar pe străinii cotizanți la Înalta Poartă Bruxelles-iezuită nu ii cercetează nimeni.(https://rododoloata.ro/2017/12/28/ordonanta-13-este-greu-de-ucis-inalta-poarta-bruxelles-iezuita-acopera-frauda-pasivi-si-activii-coruptiei-mondiale/)

În același timp realizez că două dintre Instituțiile României care au rolul să protejeze Neamurile Române și Națiunea Română, Curtea Constitutionala și Avocatul Poporului, sunt conduse de procurori comuniști, fideli lu’ Nea Nelu, alias asasinul Poporului Român.

Aceste două instituții trebuie alese direct de către popor! Dacă tot pătimim, păi să pătimim pe decizia noastră.

Nu poți să pui un procuror cu state vechi comuniste să fie judecator la CCR. E ca și cum ai pune lupul paznic la oi!!!

Întrebările zilei:

 • dintre cei enumerați mai sus, cine și cu ce agenturi străine lucrează fiecare?
 • ce cancelarii străine sunt păpușarii șefi, în acest absurd teatru de marionete?
 • marșul ăsta al P.S.D.-ului este oare un marș al celor care lucrează la stat? Cu mic cu mare, cu toate clanurile lor, fură de la Poporul Român și fug în Costa Rica împotriva ultimilor rămășițe ale Justiției și S.R.I.-ului care încă nu au abandonat lupta împotriva fraudei și corupției?
 • credeți că cei ce vin în piața de la P.S.D. sunt nepătați? Așa după cum vor să manipuleze cu albul lor (apropo să știți că albul este culoarea morții) sau au furat și ei un ou când erau mici activiști ca să-și completeze ouăle lipsă?
 • cine este personajul din tabloul de mai sus din stânga care vămuiește Neamurile Române?

Doamne, protejează Neamurile Române în zilele astea care  vin și vor urma!!!

Amin

P.S. Pentru toți procurorii comunisto-securiști care s-au iubit odată precum chiorii pe ogoarele Patriei și s-au avut ca frații incestuoși în lupta comună împotriva cetățeanului, element reacționar al societății comuniste, de la Petre Vlahul Negru de supărare, fără număr, vă strig: opriți Războiul ROMÂNO-ROMÂN!

Nazareth – Love Hurts – 

 

 

Ai ceva de spus?

Articole recomandate


Octav Băncilă 1907

Unde au dispărut 5.184.282 de români cu drept de vot ? Cifrele fatidice ale României

pe data de iunie 18, 2018

Sistemul securist + comunist măsluiește datele reale ale cetățenilor României, precum kilometrajul la mașini pentru că vrea să dea bine la statistici?  În acest fel, prin fals în acte publice, se dorește să nu fie pierdute locurile de europarlamentari în parlamentul european și în propriul parlament, care a devenit un organism supradimensionat de vreo 3 ori.  Cine falsifică datele reale privind populația României, cu bună știință?Am o ură teribilă față de cei ce practic “au produs în ultimii 70 de ani și produc în continuare cetățenii acestei țări”

pe data de aprilie 5, 2018

Pe scurt “problemele peștelui” care încep întotdeauna de la capul acestuia, au fost și sunt în continuare cauzate de întreaga infrastructură de conducere din învățământ, adică de Ministerul Dezvățământului și al Needucației, din care dacă ar rămâne doar clădirea în urma unui atac cu vreo neurotoxină, asta ar fi una dintre puținele soluții care îmi vin în minte pentru a avea și noi o șansă pe viitor ca țară!