0
SHARES

Mizeria lăsată în urma protestatarilor PSD-ALDE

iunie 10, 2018
Photo credit: adihadean.ro
Photo credit: adihadean.ro

 

Mare dramă mare națională… mizeria lăsată în urma protestatarilor PSD-ALDE „whateva”. Hai mai scutiți-mă, unde în lumea asta ați văzut voi manifestații de amploare fără să se lase deșeuri în urmă?! Ați dat o tură azi prin piața victoriei? Și dacă da, ce ați văzut? Sau poate manifestanții #rezist au lăsat în urma lor floricele și curcubee… că sincer nu vreau să fiu dezinformată.
NU mă interesează manifestația de ieri cum mă lasa rece și parada gay. Fiecare are dreptul de a manifesta pentru ce vrea și anume “mușchiul lui”.

Era clar că vor veni oameni din provincie la protestul ăstora, așa cum era și mai clar că tinerimea hipsterească a Bucureștiului se va arăta scârbită de compatrioții ei, “niște tărani”. De parcă voi și familiile voastre ați fondat Bucureștiul de pe vremea lui Bucur oierul.

Eu una pot spune asta, din moment ce străbunicii mei au locuit aici și totuși, nu mă mai revolt că vine “țărănimea” la București… astea sunt fițele unor oameni care au venit din provincie și brusc s-au “bucureștenizat”.

Dacă nu ești cu ei, ești împotriva lor. Așa văd eu scindarea asta socială dintre români. Nu știm să acceptăm că cel de lângă noi poate avea idei și concepte diferite față de ale noastre. Deveniți violenți în limbaj și super curajosi pe rețelele de socializare.

CÂND ȘI CUM V-A ȚINUT SOCIETATEA ASTA VREODATĂ SĂ NU VĂ IMPLICAȚI ACTIV?

Țipați ca din gură de șarpe despre România, dar habar nu aveți lucruri elementare despre societatea asta. Aoleu a căzut o creangă din copacul x în sectorul y, demisia Primarul z. Atât știți: cuvântul demisie! Manipularea însă, pe bandă rulantă, ce, voi aveți timp să treceți prin filtrul gândirii niște lucruri simple? Nu…. că dupa ce ești șoarece de birou în multinațională, te duci vinerea să îți “spargi creierii” în vreo bodegă leșinată.
The end.

 

Ai ceva de spus?

Articole recomandate

https://www.instagram.com/romaniadodoloata/

Partidele moarte

pe data de mai 24, 2018

Între partidele românești nu există nicio diferență pentru că sunt organizate pe scheletul PCR, iar “know-how-ul” se transmite prin viu grai. Nimic nu se pierde, ci intră în literatura orală care pigmentează viața de partid. Așa se face că Dl. Victor Ponta, de exemplu, chiar dacă era liceean la revoluție pentru că a stat doar pe lângă comuniști inevitabil că a devenit la rândul lui un comunist. Vârsta biologică nu are nicio legătură cu felul comunist de a face politică.Libertatea democratică de a fi prost.

pe data de decembrie 29, 2017

Dacă până atunci nu „ni se rupe filmul” ca specie locuitoare a acestei planete, în 200-300 de ani, fumatul, armele de orice fel, drogurile de mare risc, religia (nu credința), politica, eventual și naționalismul – odată cu dispariția granițelor tuturor statelor, vor fi eradicate și complet interzise prin lege și la ONU și la Geneva în „Carta Drepturilor Omului”.Cinematica sistemelor democratice de organizare socială.

pe data de decembrie 27, 2017

În sistemele democratice, toți cetățenii devin în mod forțat „politicieni” prin dreptul de a vota ineficient și astfel lipsit de sens ce li se acordă în mod democratic, adică dreptul de a avea cu toții un vot cu valoare egală, și nu un vot cu valoare diferențiată ca urmare a „diferențelor de competență dintre cetățeni”.