0
SHARES

1 Iunie- Ziua Copilului

iunie 1, 2018

 

Copilăria nu are vârstă, pentru că iubirea nu ține cont de timp. Și nicicând iubirea nu e mai curată ca într-o relație părinte-copil. Cei care aveți copilul aproape, mângâiați-l și priviți-l azi, mai mult ca oricând, de ziua lui, ca pe cel mai frumos dar pe care viața vi l-a oferit. Iar cei care-i aveți departe de voi, dați-le un semn și spuneți-le simplu că îi iubiți.

Ei știu asta, dar pentru ei nu va fi niciodată de-ajuns să o audă, iar pentru părinți niciodată de-ajuns să o spună. Și ar mai fi ceva. Indiferent dacă suntem părinți, toți dintre noi suntem copiii cuiva. Dacă acei oameni care ne-au dat viață mai trăiesc, sunați-i azi. Îngreunați de boli și de grija de a-și lua medicamentele la timp, ei au uitat poate ce zi este astăzi.

Așa cum o să ne vină și nouă rândul. Așa că sunați-i și ziceți-le, cu drag, o vorbă de iubire. Pentru că, indiferent de faptul că și noi avem acum fire albe prin păr, pentru ei tot copii suntem. Și așa o să ne păstreze în suflet, până pleacă. În acest fel, cercul iubirii între noi, părinți de copii și copii de părinți, se va închide ca într-o rugăciune pentru iubire a unui întreg pământ.

Ai ceva de spus?

Articole recomandate


https://kristoflajos.com

Copiii pe care-i pierdem inutil

pe data de aprilie 13, 2018

Școala de Excelență are o misiune clară, aceea de a-i ghida pe copiii instituționalizați astfel încât să își poată valorifica inteligența și talentul, pentru a-și clădi un viitor mai bun. Școala de excelență Kristopher”, un centru dedicat descoperirii inteligențelor multiple și talentelor copiilor aflați în situații de risc social major. Activitățile proiectului: evaluarea inteligenței la o populație de 500 de copii cu vârste cuprinse între 7 și 12 ani, organizarea de activități ( începând cu luna martie, în fiecare wekeend) de mentorat, art-terapie și robotică pentru un grup țintă de 30 de copii.Scrisoare deschisă către dl. senator Vlad Alexandrescu: Copiii abandonați au nevoie de respect

pe data de martie 7, 2018

Am fost un copil abandonat, am mâncat bătaie pe pâine. Mă doare corpul și acum când vorbiți despre imaginea dezolantă a micuților, mă doare felul în care ochiul dumneavoastră trădează lipsa de implicare, mai mult războiul politic în care amestecați copiii abandonați.