0
SHARES

Kim Jong-un va primi Premiul Nobel pentru Pace, Conducătorii României uitarea Timpului

mai 15, 2018
North Korea's Kim Jong-un
North Korea's Kim Jong-un

 

Nu face altuia ceea ce nu-ți dorești ție”. Confucius

„Tot ce voiți să vă facă vouă oamenii, făceți-le și voi la fel; căci în aceasta sunt cuprinse Legea și Proorocii”. (Matei 7:12)

„Conducătorule! Să nu faci Neamurilor și Poporului ceea ce nu-ți dorești să-ți facă ele ție când se vor trezi!”               ( Hellia Hessen)

Spre deosebire de mulți dintre conducătorii noștri care au uitat până și limba română, Kim Jong-un este un bun cunoscător al Confucianismului și Creștinismului.  Liderul nord-coreean a demonstrat că este un înțelept urmaș al  civilizației coreene, una dintre cele mai vechi culturi ale lumii (2333 i.e.n.). Pseudo-conducătorii României provin din ce s-a mai transmis genetic, accidental, de la popoarele migratoare.  Așa de neînsemnați au fost și sunt pentru Neamurile Române și Poporul Român.

Pe de altă parte trebuie spus că tot ce nu au reușit să facă imperiile, la fel de vechi precum Coreea, timp de peste 4.000 de ani au izbutit tinerele împărății, în anul 1953. Pe scurt: au rupt țara în două. Nordul a devenit comunist, iar Sudul capitalist. La noi ce nu a reușit Timpul se  pare că au reușit Trădătorii de Neam și Popor. În 28 de ani, România a devenit o struțo-camilă, comunisto-securistă, cu față umană ca imagine și comportament animalic, prin fapte.

Dacă nu exista fatidicul an 1953, Coreea ar fi devenit un stat comunist în integralitate.  Cu siguranță că după 30 de ani ar fi pornit pe drumul deschis de China al unei noi forme de organizare sociale. În acest fel, acest stat ar fi ajuns  în fruntea Națiunilor, chiar aproape de China. Dacă nu exista fatidicul an 1989România ar fi ajuns până acum în Top 10 Națiuni ale globului pământesc. Atunci agenturile străine, cu participarea largă a unor lighioane KGB-iste, au ucis mișelește președintele în exercițiu al României fix în seara de Crăciun. Bineînțeles că au încercat și un genocid împotriva Poporului Român, noroc că nu le-a reușit. Asta să ne învățăm minte și să renunțăm definitiv la credința noastră!

„Gloria noastră cea mai mare este de a nu eşua în a ne ridica ori de câte ori cădem”, spunea acum 2.500 de ani Confucius.  Acest principiu milenar a fost însușit de Kim Jong-un și i-a reușit de minune. Așa se face că va primi Premiul Nobel pentru Pace.

„Cercetează trecutul dacă vrei să prezici viitorul”, mai spunea Confucius. Exact ceea ce a făcut Kim Jong-un. A priceput că de 4.500 de ani există o singură Coreea și a prezis că timpul este o chestiune relativă care nu poate rupe o țară în două pentru eternitate.

Mișcările strategice realizate de către liderul comunist având la bază filozofia lui Confucius, care este foarte asemănătoare cu cea a lui Iisus, vor duce la reunirea coreeană în timpul vieții noastre. Ceea ce noi, românii, pentru că am avut și avem conducători fără virtute nu vom reuși să refacem unirea cu Republica Moldova și celelalte teritorii străbune.

Confucius vorbește despre virtutea conducătorilor și lupta împotriva obedienţei şi supunerii precum și despre rolul dinamic pe care trebuie să-l avem în guvernarea statului, împotrivindu-ne de a fi pur și simplu instrumente ale conducătorilor. „A fi moral înseamnă a participa activ la comunitate.”!

Conducătorii noștri nu sunt în stare să înțeleagă filozofia lui Iisus, iar înțelepciunea lui Confucius este de-a dreptul extraterestră pentru ei. Acești oameni percep virtutea ca pe un păcat, viciu sau neputință.

Ce s-a întâmplat pe scurt, în ultimii 28 de ani:

  • Am înghețat relațiile cu Rusia, ceea ce a dus la un declin al comerțului exterior și la o acutizare a amenințărilor externe;
  • Am răcit relațiile cu China. Câte națiuni se pot mândri că un președinte chinez a învățat carte în țara lor și le vorbește limba? Câte națiuni pot să spună că au ajutat China să intre în O.N.U. și să primească recunoștința veșnică din partea poporului chinez?;
  • Am pierdut contactele cu lumea arabă și cu „lumea a treia”;
  • Acum, mai nou, acuzăm evreii din conducerea statului Israel că fac înțelegeri secrete cu niște neamuri române. Mai știe cineva cât suflet au pus Neamurile Române la formarea statului Israel?  Că imnul statului Israel este o prelucrare a unei melodii din Bucovina „Cucuruz cu frunza-n sus” ? Că multe  melodii din cultura evreiască provin din adaptări ale muzicii Române? Că evreii consideră România ca o a doua casă? În România au venit evrei din toata Europa, în anii 1800, fiind expulzați de Germania, Spania, Anglia, Rusia.

Întrebări care să ne pună mintea la contribuție și la care să răspundem cu DA sau NU:

Este adevărat că nemții fac înțelegeri secrete cu oricine și vor să conducă lumea, la fel cum au condus-o de la 1700 până în prezent?

Este adevărat că nemții se pregătesc de război si nu vor să recunoască datoriile de la ultima conflagrație mondială?

Este adevărat ca noua rasă ariană metișă are nevoie de sânge proaspăt și noi teritorii?

În loc de concluzii:

Ce a reușit să construiască pe plan extern Nicolae Ceaușescu, președintele legitim al țării, asezând România în rândul Națiunilor de frunte au distrus în câteva secunde „iluștri noștri conducători” care cu mic cu mare vor veni la Judecata Timpului, a Neamurilor și a Poporului Român! Și nu vor primi nimic altceva decât Uitarea! Uitarea care este de la Dumnezeu!

Amin!

 

Ai ceva de spus?

Articole recomandate


https://en.wikipedia.org/wiki/Cain_and_Abel#/media/File:Peter_Paul_Rubens_-_Cain_slaying_Abel,_1608-1609.jpg

Ursitoarele Traco-Daco-Romane

pe data de noiembrie 19, 2017

Ceasul de miezul noptii începând să bată, Luna Regina Nopții, Regina Noastră, Regina Lumii, care călăuzește Lumina în Întuneric și în zi și în noapte din Slava Domnului și la porunca Domnului a intervenit ca să aseze lucrurile așa cum au fost prorocite.  Luna a ursit pruncului Abel: „câteodată se va ridica Unul din Unul să arunce Lighioanele în bârlog, să aducă Lumina în Întuneric ca să ai și tu, Abel și neamul tău Traco-Dac-Roman zile senine și îmbelșugate”.http://culture.pl/en/article/the-16th-century-alchemist-who-discovered-oxygen

Cămara lui Dumnezeu! Locul Sacru în care „Veți cunoaște Adevărul și Adevărul vă va face slobozi.” (Ioan 8:32)

pe data de noiembrie 17, 2017

Tot ce se află acolo așteaptă să fie scos la Lumină Întru Slava lui Dumnezeu pentru a ne călăuzi, în înțelegerea și rostirea Adevărului și a iubi Lumina. Pentru a înțelege și a rosti Adevărul este necesar să privim în Casele noastre Interioare, Casele noastre Exterioare și în Celelalte Case. Instrumentele care ne stau la îndemână sunt Logica, Intuiția și Credința.