0
SHARES 66

Unii dintre Procurorii DNA sunt incompetenți sau joacă alba-neagra cu dosarele politicienilor?

mai 11, 2018
Photo Credit: cotidianul.ro
Photo Credit: cotidianul.ro

 

Întrebare fără sens, ba chiar dezagreabilă: Procurorii DNA au încadrat greșit, cu bună știință, infracțiunile săvârșite de către Dl. Victor Ponta în dosarul Turceni și Rovinari?

De fapt, să fi fost vorba despre faptul că Dl. Ponta a făcut trafic de influență pe lângă Dl. Călin Popescu – Tăriceanu pentru ca prietenul său, Dan Șova, să primească contracte de asistență juridică la cele două complexe energetice (Turceni și Rovinari)? Iar drept mulțumire, pentru munca sa onorabilă, Victor Ponta a primit de la Șova o șpagă generoasă sub forma unui contract fictiv?

Victor Ponta a fost acuzat de evaziune fiscală, fapte comise pe vremea când dl Tăriceanu era Prim-Ministru. Cu toate acestea, joi, 10 mai 2018, Procurorii instanţei supreme au decis, pe bună dreptate, clasarea acestui dosar pentru că nu despre evaziune fiscală era vorba. Încadrarea eronată a infracțiunilor D-lui Ponta, în această speță, reprezintă dovada că acesta este modul de lucru al Procurorilor DNA ale căror dosare sunt clasate pe bandă rulantă pe motiv că faptele nu există? Sau pur și simplu, la DNA, unii dintre Procurori sunt incompetenți?

 

 

 

 

Ai ceva de spus?

Articole recomandate