0
SHARES

CALL FOR INTERNS!

aprilie 18, 2018
Photo Credit sanduskyave.com
Photo Credit sanduskyave.com

 

Căutăm un intern care să aibă caracter și un puternic spirit civic, licean sau student, care să scrie articole pe baza unor subiecte date, să realizeze interviuri și research. Dacă vrei să faci ceva cu viața ta, ai puterea să lupți pentru o idee, ești entuziast și capabil să muncești independent și în cadrul unei echipe, iubești România și neamul românesc anunțați-ne!

Internship-ul  este part-time, pe o perioadă determinată de 6 luni cu posibilitatea de angajare.

Dacă te potriveşti cu descrierea de mai sus, trimite un articol cu o temă la alegere și o scrisoare de motivație de maxim o mie de caractere  la adresa constantin@rododoloata.ro.

 


        

Ai ceva de spus?

Articole recomandatehttps://kristoflajos.com

Copiii pe care-i pierdem inutil

pe data de aprilie 13, 2018

Școala de Excelență are o misiune clară, aceea de a-i ghida pe copiii instituționalizați astfel încât să își poată valorifica inteligența și talentul, pentru a-și clădi un viitor mai bun. Școala de excelență Kristopher”, un centru dedicat descoperirii inteligențelor multiple și talentelor copiilor aflați în situații de risc social major. Activitățile proiectului: evaluarea inteligenței la o populație de 500 de copii cu vârste cuprinse între 7 și 12 ani, organizarea de activități ( începând cu luna martie, în fiecare wekeend) de mentorat, art-terapie și robotică pentru un grup țintă de 30 de copii.