0
SHARES

Tabără de excelență pentru copiii abandonați caută sprijin financiar! #Likeurile #nu #îi #ajută!

aprilie 15, 2018
https://kristoflajos.com
https://kristoflajos.com

 

#Donațiile pot fi depuse în contul Asociației Gifted Center Kristopher.

CUI: 37743683. Str. Săvinești, nr.27, Voluntari, jud. Ilfov.

Cont deschis în lei:

RO91RNCB0753154996880001 SWIFT:RNCBROBU, deschis la Sucursala BCR, Vitan, Bucureşti, sector 3, Şoseaua Mihai Bravu, nr. 325, la parter.

20 de copii abandonați, printre care și copii proveniți din sistemul de plasament familial, asistență maternală vor beneficia de programe de quality education dedicate descoperirii și dezvoltării pasiunilor și talentelor.

https://kristoflajos.com/2018/04/14/tabara-de-excelenta-pentru-copiii-abandonati-cauta-sprijin-financiar/

Timp de șapte zile vor petrece alături de mentori pregătiți în biologie, educație, psihologi acreditați, muzică, art-terapie, inventică, scurt-metraj, dans, antreprenoriat și educație financiară, mentorat individual.

Timp de șapte zile aceștia vor elabora un jurnal personal în care își vor proiecta viitorul social și profesional, despre învățăturile pe care le-au găsit.

Timp de șapte zile vrem să descoperim cele mai ascunse talente care pot fi antrenate în cadrul programului mare a Școlii de Excelență Kristopher printr-un spectacol artistic ( teatru, expoziții cu lucrări, picturi și invenții).

Timp de șapte zile, copiii vor realiza un scurt metraj care va fi promovat în cadrul emisiunilor TV, un jurnal al copiilor care vor să reușească, un mesaj de încurajare pentru toți copiii și tinerii aflați în sistemul de protecție a copilului.

Ai ceva de spus?

Articole recomandate

1 Iunie- Ziua Copilului

pe data de iunie 1, 2018

Copilăria nu are vârstă, pentru că iubirea nu ține cont de timp. Și nicicând iubirea nu e mai curată ca într-o relație părinte-copil. Cei care aveți copilul aproape, mângâiați-l și priviți-l azi, mai mult ca oricând, de ziua lui, ca pe cel mai frumos dar pe care viața vi l-a oferit. Iar cei care-i aveți departe de voi, dați-le un semn și spuneți-le simplu că îi iubiți.https://kristoflajos.com

Copiii pe care-i pierdem inutil

pe data de aprilie 13, 2018

Școala de Excelență are o misiune clară, aceea de a-i ghida pe copiii instituționalizați astfel încât să își poată valorifica inteligența și talentul, pentru a-și clădi un viitor mai bun. Școala de excelență Kristopher”, un centru dedicat descoperirii inteligențelor multiple și talentelor copiilor aflați în situații de risc social major. Activitățile proiectului: evaluarea inteligenței la o populație de 500 de copii cu vârste cuprinse între 7 și 12 ani, organizarea de activități ( începând cu luna martie, în fiecare wekeend) de mentorat, art-terapie și robotică pentru un grup țintă de 30 de copii.Scrisoare deschisă către dl. senator Vlad Alexandrescu: Copiii abandonați au nevoie de respect

pe data de martie 7, 2018

Am fost un copil abandonat, am mâncat bătaie pe pâine. Mă doare corpul și acum când vorbiți despre imaginea dezolantă a micuților, mă doare felul în care ochiul dumneavoastră trădează lipsa de implicare, mai mult războiul politic în care amestecați copiii abandonați.