0
SHARES

Tehnica radiantă. Eu las partea divină din mine să stea de vorbă cu partea divină din tine

aprilie 5, 2018
https://www.instagram.com/cezar_sj/
https://www.instagram.com/cezar_sj/

 

Tehnica radiantă este o modalitate pentru a accesa izvorul nesecat de energie din interiorul nostru. Dumnezeu există în fiecare dintre noi în egală măsură, dar majoritatea oamenilor nu reușesc să trezească această Sursă inepuizabilă de energie.

Cum poți să te conectezi cu divinitatea prin tehnica radiantă? Există persoane care au primit inițierea în această artă a vindecării de la un maestru, care le-a făcut acordajele necesare pentru a-şi putea folosi palmele în mod miraculos. Am avut privilegiul de a o cunoaște pe doamna Lidia Bîrsan, o încarnare a divinității, un ocean de iubire necondiționată, care m-a inițial şi pe mine în tehnica radiantă.

O persoană radiantă te poate vindeca? Nu, ceea ce facem noi este să optimizăm. Aceeași Sursă Divină există atât în noi, cât şi în voi. Cumva oamenii sunt victima unei vrăji, care îi ține captivi într-o realitate a problemelor şi a suferinței.

Deci ce vom face atunci când vei veni la terapie? Îmi aşez palmele pe tine în 12 poziții și nu îmi voi folosi energia mea (a lui Cezar), ci las energia divinității din mine să trezească energia divinității din tine, pornind în tine procesul de autovindecare.

Ce probleme putem rezolva, ce beneficii poți avea şi când se poate folosi tehnica radiantă?

-Atacuri de panică, depresie, anxietate
-Amplificarea efectelor benefice a tratamentelor sau procedurilor medicale
-Reducerea efectelor secundare și prevenirea apariției efectelor paradoxale a tratamentelor medicale
-Scurtarea timpului de recuperare a sănătății și de reluare a activităților profesionale
-Eliminarea dependențelor (alcool, droguri sau altele)
-Eliminarea stresului postraumatic și al sindromului de oboseală cronică pentru prevenirea îmbolnăvirilor, creșterea performanțelor și prelungirea vieții active
-Înainte de examene, călătorii sau proiecte importante
-Înainte și după intervenția chirurgicală
-După accident sau după examene sau alte activități stresante
-Pe timpul tratamentelor medicale și a procedurilor de recuperare
-Probleme mentale sau emoționale

Orice boală sau problemă nu este decât un dezechilibru energetic, pe care inteligența care există deja în tine îl poate rezolva. Eu nu te vindec, în timpul şedinței eu las partea divină din mine să stea de vorbă cu partea divină din tine, iar echilibrarea se produce singură.

Pentru detalii şi programări, scrie-mi pe chat sau la adresa de email jingacezarstefan@gmail.com

Pace şi iubire!

#cezarstefanjinga

Ai ceva de spus?

Articole recomandate

1 Iunie- Ziua Copilului

pe data de iunie 1, 2018

Copilăria nu are vârstă, pentru că iubirea nu ține cont de timp. Și nicicând iubirea nu e mai curată ca într-o relație părinte-copil. Cei care aveți copilul aproape, mângâiați-l și priviți-l azi, mai mult ca oricând, de ziua lui, ca pe cel mai frumos dar pe care viața vi l-a oferit. Iar cei care-i aveți departe de voi, dați-le un semn și spuneți-le simplu că îi iubiți.