0
SHARES

Go for it! Viața e prea scurtă să trăiești cu regrete

aprilie 3, 2018
https://www.instagram.com/bianca.cgb/
https://www.instagram.com/bianca.cgb/

 

Un singur moment de solitudine e de ajuns să ne arunce în abisul minții noastre, acolo unde nimic nu concordă cu realul și totul are sens. Totul și nimic, două cuvinte puternice care capătă o nuanță vie atunci când se contopesc și sfidează realitatea.
Ești totul. Deții totul. Nimic nu îți stă în cale. Nimic nu este imposibil.

Să faci o schimbare majoră în viața ta este înfricoșător. Ai nevoie de curaj, hotărâre și încredere. Dar știi ce e chiar și mai înfricoșător? Să traiești cu veșnicul regret. De câte ori nu te-ai întrebat cum ar fi fost dacă era așa cum ai fi vrut să fie? Visăm adesea cu ochii deschiși și ne imaginăm cum ar arăta viața noastră dacă …

Dacă am fi călătorit în acel loc? Dacă am fi iertat acea persoană? Dacă ne-am fi întors din drum? Dacă am fi spus ceea ce gândeam cu adevărat? Dacă am fi arătat mai multă bunătate? Dacă am fi urmat acel sfat? Dacă am fi trimis acel mesaj? Dacă nu am fi judecat atât de aspru? Dacă atât de mulți “dacă” ce par să ne înghită creierul, să ne izgonească luciditatea.

Ce ar fi acum diferit? Totul? Nimic? Suntem răscoliți de aceleași întrebări care devin mai puternice pe zi ce trece. Simțim cum ne macină din interior și ne transformă în supuși. Ne temem ca nu cumva eroziunea să ajungă și la suprafață, să corodeze nu doar spiritul, ci și trupul, ca nu cumva ceilalți să își dea seama de furtuna din adâncul nostru.

Ne ascundem în noi. Tăcuți, suntem doar noi cu noi și nimeni altcineva. Dar pentru cât timp? Când se va sfârși lupta?

Atunci când tu vei lua decizia asta. Ești creatorul propriului destin, doar tu poți dezlega firele nevăzute ale sorții. De ce să aștepți neputincios ca regretele să își înfigă colții în sufletul tău, când le poți întemnița pentru ca mai apoi să îți continui în pace drumul? Poate că nu ai dus la bun sfârșit unele lucruri din trecut, poate că ți-ai dori să fi avut loc unele schimbări, însă acum e prea târziu.

Prea târziu pentru trecut, dar nu și pentru prezent și, în mod cert, nu pentru viitor. O lume nouă ți se așterne la picioare, dornică de a se lăsa cucerită. Ești puternic. Trebuie doar să îți eliberezi inima și mintea, să te lași purtat de valul simțirilor tale, să te asculți mai mult și să încerci să te înțelegi, să faci ce simți, atunci când simți. Uneori este mai bine să te lași pradă impulsului decât să îl supui unei analize amănunțite care nu va face decât să îți trezească noi îndoieli și nesiguranțe.

Ai avut vreodată senzația că gândești puțin prea mult? Că, poate, îți pui întrebări care nu își au rostul și  nu fac altceva decât să îți încețoșeze privirea? Acum este momentul tău! Simte-te liber să faci ce crezi de cuviință și lasă în urmă detaliile adiacente care nu fac decât să îți întunece existența.

Ai ceva de spus?

Articole recomandate


Octav Băncilă 1907

Unde au dispărut 5.184.282 de români cu drept de vot ? Cifrele fatidice ale României

pe data de iunie 18, 2018

Sistemul securist + comunist măsluiește datele reale ale cetățenilor României, precum kilometrajul la mașini pentru că vrea să dea bine la statistici?  În acest fel, prin fals în acte publice, se dorește să nu fie pierdute locurile de europarlamentari în parlamentul european și în propriul parlament, care a devenit un organism supradimensionat de vreo 3 ori.  Cine falsifică datele reale privind populația României, cu bună știință?Eugeniu Barău - Vama I

Idiocrația analfabetismului funcțional a ultimei lovituri de stat

pe data de iunie 11, 2018

Motivarea Curții Constituționale are 133 de pagini și pare scrisă de Tudorel. Este plină de sofisme care ascund Adevărul, sunt minciuni ascunse în cuvinte și multe cuvinte fără sens! Constituția României are 26 de pagini. Cum să scrii o motivare de 133 de pagini referitoare la un singur articol din Constituție despre un așa zis conflict de natură constituțională?