0
SHARES

De ce să nu faci sex cu partenera ta atunci când corpul acesteia nu e pregătit?

martie 22, 2018
https://www.instagram.com/cezar_sj/
https://www.instagram.com/cezar_sj/

 

Pentru majoritatea bărbaților e mai ușor să insiști și să cerșești sex cu orice preț, decât să înțelegi că în acel moment partenera ta chiar nu este în starea potrivită pentru a face asta.

Dacă îți spune că nu se simte bine și te refuză atunci când tu ai un chef de îți vine să rupi hainele de pe ea, cel mai probabil simți că nu ești iubit și în corpul tău se instalează tensiunea, datorită faptului că nu primești acel lucru de care are nevoie trupul tău.

Dar crede-mă, să o convingi prin fel și fel de metode e cel mai violent lucru pe care poți să i-l faci! În plus, faptul că nu va reacționa în timpul actului sexual așa cum o face de obicei când te dorește cu adevărat, te va face să te simți destul de slab în ceea ce privește performanțele tale sexuale.

De ce spun ”violent”? Pentru că trupul ei îi spune clar să nu o facă și îi pune bariere, blocaje. iar tu îi manipulezi mintea și ea cedează de dragul tău sau al relației, neștiind nici ea cât de rău procedează. Lipsa de armonie între corpul și mintea ei îi pot crea de la o mică stare de disconfort fizic sau mental, până la traume grave, pe care nu le mai puteți rezolva la același nivel la care le-ați creat. Și apoi vă veți întreba de ce s-au răcit lucrurile și nu vă mai înțelegeți.

Sexul trebuie să fie ca o curgere, venind de la sine, fără nimic forțat. Dacă într-o zi partenera ta nu simte să facă asta, nu înseamnă neapărat că nu te mai iubește, nu ai de ce să te simți respins. În cazul în care vrei să ai o relație armonioasă, bazată pe iubire necondiționată, începe prin a o înțelege în astfel de momente și mai ales prin a învăța cum să te iubești tu însuți, în felul acesta nu te vei mai putea simți respins!

P.S. Dacă pofta este insuportabil de mare, ai două mâini, treci la treabă! Dar nu o răni, căci te-ai răni pe tine însuți!

#cezarstefanjinga

Ai ceva de spus?

Articole recomandate


Ce am simțit la mormântul lui Arsenie Boca

pe data de martie 20, 2018

Nu știu cât mai am de trăit. Câte lucruri am de făcut pe lumea asta am spus să fac ceva pentru sufletul meu. Să pornesc în căutarea personală și să găsesc acolo interiorul meu, distrus sau luminos. N-a existat niciun dar o clipă să parcurg sute de kilometri pentru un scurt pelerinaj la mormântul lui Arsenie Boca. Sfântul din Ardeal este lumina care m-a condus la el.