0
SHARES

Nu există „Stat Paralel”. Există doar grupuri infracționale organizate care sug sângele Poporului Român

martie 8, 2018
Judecata lui Solomon-Nicolas Poussin 1649    
Judecata lui Solomon-Nicolas Poussin 1649    

 

Prolog

  • Dar oamenii răi și înșelători vor merge din rău în mai rău, vor amăgi pe alții și se vor amăgi și pe ei înșiși. (2Tim.3:13)
  • Oamenii aceștia sunt niște apostoli mincinoși, niște lucrători înșelători, care se prefac în apostoli ai lui Hristos. (2Cor.11:13)
  • În slavă și în ocară, în vorbire de rău și în vorbire de bine, suntem priviți ca niște înșelători, măcar că spunem adevărul; (2Cor.6:8)

Tâmpenia asta cu „Statul Paralel” este parcă desprinsă din bancurile cu Bulă. De fapt, acesta este nivelul persoanelor care o vehiculează: nici mai mult și nici mai puțin decât de felul lui „Bulă”.  Dacă ar exista „Statul Paralel”, atunci să știți că am avea doi președinti, doi prim-miniștrii, patru camere ale parlamentului și 930 de aleși, două A.N.A.F-uri și tot așa mai departe. Poate că, în acest fel, „Statul Paralel” ar avea un sens pentru că am putea alege să plătim impozitele și cotizațiile doar la una dintre structuri, adică la aia care ni se pare mai umană.

Din păcate sau din fericire, în România și nicăieri în lume nu există așa ceva. Achităm statului român taxele, în ideea de mai bine, să avem autostrăzi sau măcar niște străzi, spitale, școli, apa potabilă, mediu curat. În schimb, avem parte numai de grupuri infracționale organizate care fură tot ce mișcă, se pișă cu boltă pe noi, pe Constituția României și pe legile țării. Daca ar fi să luăm în calcul cât s-a furat, în ultimii 27 de ani, și cât se preconizează că se va fura în continuare din bugetul țării sigur construiam două, trei colonii pe Lună sau pe Marte.

Totuși, poate că, cei  care au scos la suprafață idioțenia „Statul Paralel” au spus adevărul, dar au uitat să-și ducă dezvăluirea până la capăt. În fapt, s-au referit la masoneria română. Adică, acel vestit o.n.g. declarat de Guvern ca fiind de utilitate publică și care primește gratis terenuri de la stat să construiască lăcașuri de cult private.

Am aflat că în masoneria română, deși pare neobișnuit, există o constituție, un tribunal, o curte supremă, o curte constituțională, un procuror șef ș.a.m.d. Am putea spune pe bună dreptate că masoneria din România funcționează ca o copie la indigo a instituțiilor statului de drept. Realitatea e că până la urmă vorbim de aceeași oameni care ziua sunt politicieni, funcționari, magistrați, șefi de servicii secrete etc.,  iar noaptea devin masoni.

Faptul că un o.n.g. își denumește actul constitutiv „Constituție”, iar prin acest comportament aduce defăimarea însemnelor naționale se pedepsește cu trei ani de inchisoare. Teoretic, desigur! Treaba aceasta se pare că nu interesează pe nimeni, căci în acest o.n.g. de utilitate publică au fost și bănuiesc că încă activează ca membrii reprezentanții de vârf ai tuturor instituțiilor statului român.

Pe de altă parte, masoneria din România este cea mai mare organizație din țară în privința numărului de membrii condamnați penal, sau în curs de condamnare. Încă o dată, nici situația asta nu interesează pe nimeni! Iar faptul că șefii o.n.g.-ului au înregistrat mai multe plângeri penale pentru 7 fapte penale, este chiar o banalitate.

Trăim într-o țară în care dacă nu ai dosar penal, ești un nimeni. Deși, pe lângă multe altele, această organizație încalcă în mod continuu codul fiscal, chiar este nerelevant. După unele surse se vehiculează nefiscalizarea a 5-10 milioane de euro/an. Nu-i așa că este foarte interesant și apetisant acest cașcaval  din care se înfruptă șobolanii rozalii? Faptul că nu răspund în fața niciunei instituții sau legi, mă duce cu gândul că avem parte de o enclavă statală, adică un „Stat Paralel”. O ține de relațiile diplomatice? Oare cine este ambasadorul României la masonerie și oare unde este ambasada?

Am o vagă bănuială că Guvernul României și instituțiile de drept ale țării au o frică socială ocultă față de acest o.n.g., de utilitate publică. Cu alte cuvinte le îngheață sângele în venă când aud de masonerie. Ciudat, nu-i așa? Mai rău ca pe vremea Sfintei Inchiziții. În ce epocă traim?  Faceți o sesizare la Guvern privind practicile ilicite ale funcționarilor publici masoni ai o.n.g.-ului de utilitate publică și vedeți cum reacționează Guvernul. Caragiale este deja mic copil!

Fac o mențiune să nu mă înțelegeți greșit. Astfel, din cei cca. 14.000 de membri din cadrul masoneriei putreziciunea umană se găsește doar la vârful organizației, și anume la cei care administrează șandramaua. Vorba aia: mint poporul și proprii membri cu televizorul.

În schimb, marea majoritate a masonilor sunt  de o înaltă educație și de un bun simț excesiv. Toate aceste calități îi transformă în victime sigure ale actualei conduceri. Păcat de acei oameni cinstiți care doresc sincer să ajute România și pe români. Culmea, chiar reușesc acest lucru, fără să se dea în stambă pe la televizoare că cine sunt ei și ce ce au făcut …

În filozofia revoluționară masonică lumea ar trebui să fie după chipul și asemănarea sa, adică progresistă. Cu toate acestea, masoneria română arată după chipul și asemănarea lumii: retrogradă.

În acest an, ca să ascundă în tenebre (așa zic ei la întuneric) problemele financiare și organizatorice, conducerea acestui o.n.g. a inventat roata. Adică, a stabilit că există o.n.g.-ul de utilitate publică M.L.N.R. cu personalitate juridică și ordinul inițiat M.L.N.R. fără personalitate juridică, interpretând abuziv un articol din Constituția României și încălcând în mod grosolan actele constitutive depuse la judecătorie.  În general, ordinele inițiatice provin din cadrul bisericii catolice și au de principiu legătură cu religia și cultele dacă nu sunt ordine satanice.

În concluzie, dacă vor să fie ordin inițiat, acești conducători nu au decât să se înregistreze la secretariatul de stat pentru culte ca asociație religioasă, sau cultă și să intre în legalitate. Oricum cine a auzit să existe în lumea asta un o.n.g. de utilitate publică care să interzică accesul femeilor ca membru? Masoneria încalcă flagrant Constituția României și directivele comunitare privind discriminarea. Este destul de nefiresc că judecătorul a aprobat actele constitutive în forma aceasta. O fi fost mason? Căci doar în felul acesta îmi imaginez că un magistrat ar  fi aprobat apariția acestui o.n.g.

Gargara conducătorilor iluminați cum că ei sunt România, ei sunt statul și câte și mai câte au facut pentru țară este o minciună fără margini. Spuneți-mi dacă ați văzut vreo acțiune adevarată realizată de acești oameni, altele decât cele de protocol cu guvernanții, sau cele care produc bani pentru unii. De exemplu, după cum este aceea cu Ateneul.

Am finalizat, de curând, un amplu interviu cu un mason care are ștate vechi în masoneria română. Materialul are  titlul provizoriu „Interviu cu un fost Vampir”. După ce veți citi documentul poate că o să vă întrebați: în ce lume trăim?!

Acum, o.n.g.-ul de utilitate publică își face templu, o bagatelă de vreo 20-30 milioane de euro, fără să organizeze de ochii lumii nicio procedură de licitație publică . Este adevărat că sunt bani colectați din cotizații de la cei aproape 14.000 de membrii, dar pe un teren pus la dispozitie de către statul român. Chiar că este frumos și cinstit: B.O.R.-ul își face catedrala, iar masoneria isi construiește un templu lângă moschee. Cine să mai înțeleagă ceva din iureșul ăsta de ctitorii …

Masoneria indiană construiește centrale solare pentru localitățile izolate. Însă, acolo se face acest lucru împreună cu toate castele, oamenii se ajuta între ei și înțeleg noțiunea de întrajutorare frățească.

Unde este utilitatea publică la un templu masonic? Situația aceasta, chiar depășește puterea de întelegere a oricărui om de bun simt. Parcă văd milioanele de români înșirați la coadă veniți să primească lumină contracost de la templul masonic. Dacă era o școală, o universitate, un spital, un muzeu deschis tuturor cetățenilor, înțelegeam nevoia și situația. Fixul construcțiilor monumentale observ că a ramas și după Ceaușescu, dar el cel putin le-a făcut pentru popor și România.

Acum niște ceaușiști epigoni visează că vor face săli monumentale pe care le vor pune la dispoziția publicului contracost, căci obrazul subțire al unora cu banișori mulți se ține.

Apropo de B.O.R. –  știați că în 1937 „Biserica osândeşte Francmasoneria ca doctrină, ca organizaţie şi ca metodă de lucru ocultă şi în special pentru următoarele motive: …” Vă îndemn să citiți și să vă cruciți.(https://www.activenews.ro/prima-pagina/Dupa-77-de-ani-BOR-reitereaza-MASONERIA-ramane-OSANDITA-Pozitia-Sf.-Sinod-din-1937-ramane-NESCHIMBATA-82385).

Deci, ce ne facem frați români?

Domnul să fie cu voi!

Amin!

 

 

Painting by Bro Jens Rusch -freimaurer-wiki.de/index.php/En:_Masonic_Cartoons

 

Ai ceva de spus?

Articole recomandateCe am simțit la mormântul lui Arsenie Boca

pe data de martie 20, 2018

Nu știu cât mai am de trăit. Câte lucruri am de făcut pe lumea asta am spus să fac ceva pentru sufletul meu. Să pornesc în căutarea personală și să găsesc acolo interiorul meu, distrus sau luminos. N-a existat niciun dar o clipă să parcurg sute de kilometri pentru un scurt pelerinaj la mormântul lui Arsenie Boca. Sfântul din Ardeal este lumina care m-a condus la el.