0
SHARES 14

Of, faptele astea bune …

martie 5, 2018
https://www.instagram.com/baiatul_cu_texte/
https://www.instagram.com/baiatul_cu_texte/

 

Of, faptele bune. Atât de greu de făcut în ziua de azi, hă? Nu mai bine să fii tu un om egoist care nu se gândește decât la propria persoană și care trece prin viață bazându-se pe „Fiecare pentru el!”?

Ba da, normal că e mai simplu. Un astfel de om posibil va avea succes, dar va fi urât de toți, având parte numai de prieteni falși ce stau lângă el doar din interes. Ce să mai zic de căsnicie? Din moment ce te gândești numai și numai la binele tău, cine crezi că va vrea să meargă alături de tine la altar?

În ziua de azi, să fii om e lucru mare. Personal, dau înapoi ceea ce primesc. Dacă nu mă vei ajuta vreodată cu ceva, singur să te descurci când vei avea nevoie de ajutor! Normal și de bun-simț este să ajutăm de fiecare dată când avem ocazia, chiar dacă vom fi recompensați din punct de vedere material sau nu, pentru că acel „Mulțumesc!” spus din suflet și acel zâmbet cald pe care ți le oferă persoana respectivă înseamnă mult mai mult decât orice altă avere.

Ai câștigat un prieten, sau o prietenă. Cineva care nu va uita acel gest și care îți va fi alături la nevoie chiar și fără plată. Ce poate fi mai valoros decât asta?

Ai ceva de spus?

Articole recomandate

Scrisoare deschisă către dl. senator Vlad Alexandrescu: Copiii abandonați au nevoie de respect

pe data de martie 7, 2018

Viața privată nu aparține nimănui, nici măcar a noastră, a celor care vor să afle adevărul. Desigur, toți, chiar și eu vreau să știu adevărul despre cum trăiesc copiii abandonați. Am fost un copil abandonat, am mâncat bătaie pe pâine. Mă doare corpul și acum când vorbiți despre imaginea dezolantă a micuților, mă doare felul în care ochiul dumneavoastră trădează lipsa de implicare, mai mult războiul politic în care amestecați copiii abandonați.https://emanuelscirlet.com

Politica nu este o meserie

pe data de februarie 23, 2018

Mai interesantă este senzația celor care plătesc salariile, “masa și dansul” întregului mecanism politic (noi toți plătim), și anume că un senator, deputat, ministru, etc, ar putea vreodată fiind în deplinătatea facultăților mintale, să reprezinte scopul celor care-l susțin. Atunci când scopul lor este nițel diferit sau chiar în contradicție cu scopul personal al respectivului politician.https://kristoflajos.com

Orfelinatul – o “școală” în care mințile copiilor sunt educate cu frica de viitor

pe data de februarie 22, 2018

La 18 ani, copiii au trei variante: dacă sunt isteți, statul îi mai „păstrează” până la 26 de ani cu condiția continuării studiilor la zi, fie ajung pe stradă, și aleg calea pușcăriei, fie se sinucid. Așa-i crește statul, într-o școală în care mințile lor sunt educate prin frică, privați de copilărie, iubire, trădați de cei care sunt plătiți să le crească încrederea în viitorul lor, tratați cu indiferență.