0
SHARES

Of, faptele astea bune …

martie 5, 2018
https://www.instagram.com/baiatul_cu_texte/
https://www.instagram.com/baiatul_cu_texte/

 

Of, faptele bune. Atât de greu de făcut în ziua de azi, hă? Nu mai bine să fii tu un om egoist care nu se gândește decât la propria persoană și care trece prin viață bazându-se pe „Fiecare pentru el!”?

Ba da, normal că e mai simplu. Un astfel de om posibil va avea succes, dar va fi urât de toți, având parte numai de prieteni falși ce stau lângă el doar din interes. Ce să mai zic de căsnicie? Din moment ce te gândești numai și numai la binele tău, cine crezi că va vrea să meargă alături de tine la altar?

În ziua de azi, să fii om e lucru mare. Personal, dau înapoi ceea ce primesc. Dacă nu mă vei ajuta vreodată cu ceva, singur să te descurci când vei avea nevoie de ajutor! Normal și de bun-simț este să ajutăm de fiecare dată când avem ocazia, chiar dacă vom fi recompensați din punct de vedere material sau nu, pentru că acel „Mulțumesc!” spus din suflet și acel zâmbet cald pe care ți le oferă persoana respectivă înseamnă mult mai mult decât orice altă avere.

Ai câștigat un prieten, sau o prietenă. Cineva care nu va uita acel gest și care îți va fi alături la nevoie chiar și fără plată. Ce poate fi mai valoros decât asta?

Ai ceva de spus?

Articole recomandate


Octav Băncilă 1907

Unde au dispărut 5.184.282 de români cu drept de vot ? Cifrele fatidice ale României

pe data de iunie 18, 2018

Sistemul securist + comunist măsluiește datele reale ale cetățenilor României, precum kilometrajul la mașini pentru că vrea să dea bine la statistici?  În acest fel, prin fals în acte publice, se dorește să nu fie pierdute locurile de europarlamentari în parlamentul european și în propriul parlament, care a devenit un organism supradimensionat de vreo 3 ori.  Cine falsifică datele reale privind populația României, cu bună știință?Eugeniu Barău - Vama I

Idiocrația analfabetismului funcțional a ultimei lovituri de stat

pe data de iunie 11, 2018

Motivarea Curții Constituționale are 133 de pagini și pare scrisă de Tudorel. Este plină de sofisme care ascund Adevărul, sunt minciuni ascunse în cuvinte și multe cuvinte fără sens! Constituția României are 26 de pagini. Cum să scrii o motivare de 133 de pagini referitoare la un singur articol din Constituție despre un așa zis conflict de natură constituțională?