0
SHARES

Analfabetismul Funcțional este Răul României. KaK-ultura

februarie 22, 2018
Luca Signorelli - Cappella  di San Brizio- Dannati all'Inferno
Luca Signorelli - Cappella  di San Brizio- Dannati all'Inferno

 

Vă spun că nu trebuie să ne fie frică de Lighioane, Întuneric sau de alte Neamuri. Nu trebuie să ne fie teamă de  neamurile ungurilor, rușilor, sârbilor, ucranienilor, moldovenilor sau de Marea Neagră, de partenerii noștri și de toate neamurile de pe pământ. Străinii funcționează pe principiul: „Nu e prost cine cere, ci e prost cine dă”.

Noi dăm pentru că am lăsat niște spurcăciuni (provenite se pare din accidente genetice cu alte neamuri/specii  pierdute în istorie, regnuri animale sau extratereștri de la periferia Universului) să îndrume și să conducă Poporul. Este adevarat că noi nu am crezut niciodată că vom ajunge aici: sclavi în propria casă, care oricum nu mai este a noastră.

Acum să înțelegeți, vă rog, diferențele dintre neam care înseamnă tribul sau ginte și popor care reprezintă o mulțime de neamuri, care și-au asumat un obiectiv administrativ și social. Acesta este Pactul Social stabilit în cadrul unei Legi pe un areal sau teritoriu și care este recunoscut ca Națiune. Adică, noi, unele dintre neamuri, considerăm că suntem parte constitutivă la un Popor și definim în fața tuturor Națiunilor Terestre caracterul nostru Național.

Este o chestiune mai mult juridică decât de esență. Sângele apă nu se face și apartenența la o Nație ține de Credință și nu de de sânge, iar evreii și nu numai ei, chiar au demonstrat că așa se scrie Istoria Neamurilor. Atunci când, Credința îi este favorabilă, Neamul poate să renunțe la moștenirea genetică. Că, ce suntem noi decât niște Ființe Universale! Și dacă avem legături genetice comune, în evoluția noastră, nu mai avem dreptul să ne omorâm unul pe altul într-o ideologie sclavagistă. Multe definiții sunt perimate și avem datoria să le actualizăm că doar trăim în Era Universului Virtual și din când în când mai este necesara și o up-datare de soft și date. Acele spurcăciuni ne atacă Poporul și Neamul fiecăruia pe mai multe paliere.

În același timp, Unii (din neamurile noastre) se chinuie de zeci de ani să ne arate Lumina și Înțelepciunea și nu în ultimul rând un fragment de ADEVĂR. Mă intereseaza  Cultura și Educația. Aceste două paliere sunt bajocorite zilnic, de 27 de ani. Apar indivizi care pun la îndoială existența Poporului Român și a Neamurilor constitutive, ne denigrează istoria, mitologia, tradițiile, cultura, civilizația și esența noastră ca Neamuri și Popor.

Pe de altă parte, oamenii de bună credință vor să adauge o pagină la educația și cultura națională. Devoratorii de Nații  sunt profesori universitari, personaje frecventate de mediile intelectuale, dascăli, formatori de opinie, miniștri, președinti, prim-miniștrii, indivizi care pervertesc de  9.885 zile spiritul și sufletul Vlăstarelor Române. Educația lor a fost plătită de bunicii, părinții noștri și chiar de către noi. Că oricum erau vai de capul lor scăldându-se într-o mocirlă socială, iar noi ne-am asumat sarcina să le plătim școlile, bursele din veniturile noastre și așa neîndestulătoare. Am făcut acest efort cu un singur scop: să-i scoatem la Lumină, să fie și ei oameni în rândul oamenilor. Ei ce au facut? Ne-au bajocorit!

Pe lângă aceste spurcăciuni de top mai avem o masă critică compusă din analfabeți funcționali, pupincuriștii spurcăciunilor, răspândiți atât în structurile statului cât și în mediul privat. Și ca totul să fie perfect, aflați că îi puteti identifica greu căci, la prima vedere, ei par niste oameni obișnuiți ca și noi, ființe umane cu suflet și Credință în Dumnezeu. Diavolul nu există decât pe pereții bisericilor, iar în rest există doar aceste Lighioane cu față umană. Exact ca și Democrația Originală cu față umană. 

„Quod erat demonstrandum- Ceea ce era de demonstrat”.

Analfabetismul funcțional este o noțiune care denumește persoanele care știu să citească, dar nu înțeleg ceea ce au citit. Mai precis înseamnă că o persoană poate să reproducă verbal sau în scris un text, dar nu îl înțelege suficient pentru a-l folosi ca resursă în reușita unei acțiuni sau în performanță. Semnele grafice sunt recunoscute, dar conținutul de idei nu este înțeles decât, eventual, la un nivel foarte superficial.[1]Un raport al Comisiei Europene privind progresele înregistrate în învățământul din UE arăta că 40% dintre români aveau dificultăți atunci când scriu și citesc.[1]

Perspectiva mea este ca peste 75 % din populatia României este afectată într-o formă sau alta de acest flagel. Astfel se poate explica de ce, de 27 de ani, aceeași masă critică de spurcăciuni ne traseaza viitorul și viața, de ce este necesar la o Lege să dăm norme de aplicare, dicționare explicative. Adică să traducem Legea, fiecare după capul lui și putința de a întelege. Lui Moise i-au fost suficiente 10 Legi să adune neamurile, triburile iudaice și să lanseze un Program de Nație pentru 3.579 ani, în viitor.

Chiar dacă aș vrea să colaborez cu aceste spurcăciuni de top, să facem o autostradă Terra -Lună, îmi este imposibil în condițiile date. Manifestarea lor perversă și dezgustătoare, aș putea spune grețoasă, mă determină să declanșez alături de îndemnul „Blestemul, formă de apărare națională” o noua manifestare: KaK-ultura.

În următoarele articole, voi prezenta acești farisei făra de neam și popor așa cum sunt ei și orice manifestare a celor cu Credință, în slava Națiunii Române. Eu am citit în ei și m-am cutremurat de viermuiala și putreziciunea sufletului lor.

„Cine are urechi să audă ceea ce Duhul zice Bisericilor: Celui ce va birui îi voi da să mănânce din pomul vieții, care este în raiul lui Dumnezeu. (Apoc.2:7)”. 

Ne-am luat noi de familile lor? Le-am violat femeile? Le-am omorât copiii sau bătrânii? Le-am furat vitele sau avuția? Le-am dat foc la case? NU!!!   NU!!!   NU!!! Și atunci, de ce vă luați spurcăciunilor de Noi, de Neamurile noastre, de Poporul nostru și de  Națiunea Noastră? Ați făcut Get Down-Mala Nation! Nu aveți nicio rușine și credeți că sunteți oameni. Darwin ar spune că nici maimuțe nu sunteti. Voi sunteți Lighioane! ( O să vedem ce spunea vărul lui Darwin vizavi de Lighioane).

În final, pentru că tot a trecut Noapte Sfântului Andrei și pentru că nimic nu s-a schimbat pe meleagurile noastre de peste 170-200 de ani, hai să vă reamintesc ce scria Vasile Alecsandri :

„Foc şi ură-n veşnicie

Pe voi cadă, pe voi fie”. 

 

George Enescu – Rapsodia Romana Nr. 1 (completa) dirijor Sergiu Celibidache

 

 

 

 

Ai ceva de spus?

Articole recomandate


Octav Băncilă 1907

Unde au dispărut 5.184.282 de români cu drept de vot ? Cifrele fatidice ale României

pe data de iunie 18, 2018

Sistemul securist + comunist măsluiește datele reale ale cetățenilor României, precum kilometrajul la mașini pentru că vrea să dea bine la statistici?  În acest fel, prin fals în acte publice, se dorește să nu fie pierdute locurile de europarlamentari în parlamentul european și în propriul parlament, care a devenit un organism supradimensionat de vreo 3 ori.  Cine falsifică datele reale privind populația României, cu bună știință?Eugeniu Barău - Vama I

Idiocrația analfabetismului funcțional a ultimei lovituri de stat

pe data de iunie 11, 2018

Motivarea Curții Constituționale are 133 de pagini și pare scrisă de Tudorel. Este plină de sofisme care ascund Adevărul, sunt minciuni ascunse în cuvinte și multe cuvinte fără sens! Constituția României are 26 de pagini. Cum să scrii o motivare de 133 de pagini referitoare la un singur articol din Constituție despre un așa zis conflict de natură constituțională?