0
SHARES 22

România Dodoloață și Centenarul

februarie 11, 2018
http://ziarulceahlaul.ro/wp-content/uploads/2012/11/unirea.jpg
http://ziarulceahlaul.ro/wp-content/uploads/2012/11/unirea.jpg
Este clar că se bat găștile trădătoare, fiecare având în umbră aceeași păpușari ce vor dezmembrarea României. Între aceștia se află câțiva cu țiglele pe casă care se vor însă îndepărtați din fiecare tabăra. Dacă această politică a ajuns unde a ajuns se datorează și tăcerii maghiarimii române cât și a celor care fac parte din familii mixte; așa cum noi toți suntem vinovați prin tăcerea noastră și acceptarea unor „indicații” venite din afară.
Cererile deplasate ale fostei Case Regale cât și implicara susținătorilor acesteia în protestele „rezist” ne fac să înțelegem că se joacă ultimele cărți privind dezmembrarea României.
Cel mai mare succes al nostru, ca națiune nu constă în ieșiri în stradă în acest An Centenar și contribuirea la căderea unui guvern ales democratic, ci unirea tuturor cetățenilor români pentru sărbătorirea Națiunii Române! Dezideratul nostru ar trebuie să fie România Dodoloață! Și se poate asta numai prin implicare cu adevărat civică sau politică.
Căci prin aceste proteste, dovedit antinaționale, ne săpăm propria groapă, iar cei care au pregătit lovitura de stat din ’89 își vor continua opera. Aceea de alungare a urmașilor dacilor din propria țară!

Ai ceva de spus?