0
SHARES 63

Chemarea la caracter! Vom înființa o organizație care să lupte pentru punerea în practică a credințelor noastre

februarie 7, 2018
https://www.instagram.com/romaniadodoloata/
https://www.instagram.com/romaniadodoloata/

 

Dragii mei,

Vă trimit acest mesaj pentru că simt nevoia să vă scriu, să vă împărtășesc câteva gânduri, să vă mulțumesc pentru înscrierea pe platforma “România Dodoloață” https://rododoloata.ro

Totodată, vă îndemn să dați frâu liber ideilor și trăirilor izvorâte din simțirea fiecăruia. Cu ajutor reciproc, credință, empatie și omenie, putem să transformăm gândurile bune în cuvinte. Apoi, le vom clădi în fapte pentru eliberarea sufletelor noastre din robia însingurării.

În acest sens, știu că avem nevoie să ne cunoaștem și să înțelegem mai bine modul în care ne putem ajuta unii pe alții să ducem mai departe opiniile, inițiativele și faptele noastre. Această comunitate militează cu iubire și smerenie pentru dreptate, responsabilitate și asumarea părerilor cu identitatea la vedere.

De aceea, vă invit să vă introduceți o descriere și o fotografie personală și vă amintesc că “Autorii” au posibilitatea să introducă direct propriile articole, iar “Comentatorii” pot să comenteze orice text publicat pe platformă. Aici, vă stau la dispoziție pentru orice alte detalii.  Și unii și alții au posibilitatea să vină cu propriile teme de discuție și acțiuni concrete.

În curând să știți că vom înființa o organizație care să lupte pentru punerea în practică a credințelor românești și pentru reafirmarea rostului nostru: românii să fie împreună oriunde s-ar afla și există pământ românesc, în granițele aceluiași stat. Astfel, cine vrea să facă parte de la bun început din Asociația “FRĂȚIA” ca membru fondator, îl rog să îmi dea un semn.

Sper să ne auzim și să ne vedem cu bine. Aștept vești de la voi.

Întotdeauna cu Dumnezeu înainte! Amin!

Ion – Constantin Șolga

Ai ceva de spus?