0
SHARES 9

Lucan, nici mă-ta și nici tac-tu nu ți-au plătit studiile la medicină

ianuarie 12, 2018
https://www.ziardecluj.ro/mihai-lucan-mai-tare-ca-dumnezeu-pe-google
https://www.ziardecluj.ro/mihai-lucan-mai-tare-ca-dumnezeu-pe-google

 

Sir Francis Galton, părintele eugenismului și vărul lui  Charles Darwin, dacă ar fi studiat fața numitului Mihai Lucan ar fi zis că respectivul medic este un model clasic de regresie, un caz tipic de fraudator care propovăduiește Holistica Răului”.  Ce îl recomandă pentru funcția de deținut la Rahova sau la Penitenciarul Gherla?

M. Lucan, absolvent de Medicină,  a depus jurământul lui Hipocrate: „Jur pe Apollo medicul, pe Esculap, pe Higea și Panacea și pe toți zeii și zeițele, pe care îi iau ca martori, că voi îndeplini acest jurământ și poruncile lui, pe cât mă ajută forțele și rațiunea. … În orice casă voi intra, o voi face numai spre folosul și bunăstarea bolnavilor, mă voi ține departe de orice acțiune dăunătoare. … Dacă voi respecta acest jurământ și nu îl voi călca, viața și arta mea să se bucure de renume și respect din partea tuturor oamenilor; dacă îl voi trăda devenind sperjur, atunci contrariul.” 

Pe de altă parte cred că nu trebuie să fii vreun mare specialist, să îți dai seama din analiza cv-ului acestui delapidator că doctorul morții a mai jurat și pe la securitate, masonerie precum și la alte instituții onorabile finanțate din banii noștri  să apere Poporul Român și România. 

Faptul că Jurămintele au ajuns să fie în România  caduce, fiind depuse doar ca o formalitate, chiar nu trebuie să ne mai mire. Fraudatorii nu au frică de nimic și nu au Credință. Deși se înconjoară cu icoane, ei nu pricep Divinitatea și Credința. Banul este Zeul la care se închină Lighioanele. Acești neoameni sunt modele de analfabetism funcțional. Cu mintea lor încețoșată consideră că dacă au cumpărat o icoană sau două ori zece, Dumnezeu îi va ierta pentru gravele lor păcate. De exemplu, Dl. Doctor Lucan este acuzat de condiționarea actului medical și furtul spitalelor din România, la drumul mare.

Ca să ne dăm seama cine este dl. profesor M.L. trebuie să reținem că și-a dat doctoratul în anul 1986, că și atunci avea proptele, iar abia în anul 1990 a reusit cu chiu cu vai să devina medic primar, că deh! venise și trecuse Revoluția. Interesant este faptul că Academia Română i-a acordat un Premiu pentru cartea “Manual de transplant renal”- în anul 2001. Asta, în condițiile în care rezultatele privind transplantul efectiv au apărut prin anii 2003-2004. Este foarte probabil ca reprezentanții Academiei Române să fii fost cu adevărat vizionari strict pe acest subiect sau poate că domnul doctor era adânc ancorat, prin canale oculte, la înaltele sfere de putere din cadrul P.S.D. – ului iliescian.

 Lighioanele sistemului sanitar Românesc au apărut ca ciupercile după ploaie și s-au dezvoltat nestingherite, în ultimii 27 de ani.

https://www.ziardecluj.ro/mihai-lucan-mai-tare-ca-dumnezeu-pe-google
https://www.ziardecluj.ro/mihai-lucan-mai-tare-ca-dumnezeu-pe-google

Acum, câteva curiozități incredibile pe care nu le știai despre sistemul de sănătate din România. 

Dacă până la apariția Casei Nationale de Asigurări de Sănătate se cheltuiau anual pentru funcționarea sistemului sanitar 600 – 800 milioane de dolari (salarii, medicamente, cheltuieli întreținere etc ), astăzi se plătesc cca. 6 miliarde de euro prin Banca CNAS. Desigur că asta nu este tot pentru că se mai adună minim 4 miliarde ca alte contribuții de la autoritațiile locale.  Rezultatul și discursul politicienilor: sistemul sanitar este în colaps că nu sunt suficienți bani. Realitatea este aceea că sistemul a ajuns în groapă pentru ca a fost și este fraudat la greu, iar fanarioții  de felul d-lui Lucan consideră ca spitalele de stat sunt feuda lor. Motiv pentru care se comporta ca atare și își iau tot ce le trebuie ca de la magazia colectivului.

Dacă până în 1989 sistemul socialist asigura protecție populației, prin sistemul partidului, sindicatelor, miliției, securității, împotriva manifestărilor frauduloase a unor Lighioane care ar fi putut atenta la starea de sănatate a românilor, acum constatăm că după Revoluție toate sistemele de control au fost distruse. În acest fel au apărut noii ciocoi fanarioți care au considerat că spitalele sunt feudele lor, iar pacientii sunt donatori benevoli de averi pentru ei și familiile lor.

Nimeni nu spune să nu câștigi bani, dar câștigă mârlanule în privat, prin muncă cinstită.  Nu căpușa sistemul sanitar de stat și nu condiționa actul medical! Nici mă-ta și nici tac-tu nu ți-au plătit studiile la medicină, ci ți-au fost achitate de Poporul Român. Nici mă-ta și nici tac-tu nu au ridicat spitalele din banii lor, ci au fost construite de Poporul Român.

Greutățile sistemului sanitar românesc cred ca este oportun să le soluționăm, așa cum își rezolvă chinezii problemele pe stadionul Național, dar dat fiind faptul că este această metodă a devenit ilegală în democrație, ne rămâne varianta să-i rugăm amical să sape cu târnăcopul canalul Brașov – Marea Neagră.

Turnătorii, activiștii comuniști ai sistemului sanitar, au dat nume grele pentru fraudarea sistemului. Faptul că un rector al U.M.F. București din perioada  1992-2004, academician de înaltă recunoaștere internațională, supranumit Don Lorenzo, dovedește clar ce tip de sistem sanitar există la stat.

În timpul ăsta, din totalul de 30.000 medici normați pentru sistemul sanitar de stat, au plecat 15.000 de medici la muncă în întreaga lume, deși eu cred că numărul celor plecați este mult mai mare, în jur de 20.000 – 25.000.  Acești medici au plecat nu neaparat să câștige bani, ci  pentru că sistemul ăsta care aparține celor alde Don Lorenzo, Fanariot, Plagiator,  nu le permitea să profeseze decât dacă deveneau și ei la rândul lor: fraudatori.

Medicii care au plecat Cred în Juramintul depus și Cred în Dumnezeu! De aceea au și plecat!

Starea de Sănătate a Națiunii se agravează, iar norocul nostru este Dumnezeu care drăguțul are grijă de sănătatea noastră.

Amin!

Doctor, Doctor Help Me Please

A La Carte

 

Ai ceva de spus?

Articole recomandate

Eugeniu Barău - Vama I

Idiocrația analfabetismului funcțional a ultimei lovituri de stat

pe data de iunie 11, 2018

Motivarea Curții Constituționale are 133 de pagini și pare scrisă de Tudorel. Este plină de sofisme care ascund Adevărul, sunt minciuni ascunse în cuvinte și multe cuvinte fără sens! Constituția României are 26 de pagini. Cum să scrii o motivare de 133 de pagini referitoare la un singur articol din Constituție despre un așa zis conflict de natură constituțională?Photo Credit: cugetliber

Respect, Poliția Română!

pe data de mai 13, 2018

Târziu realizăm faptul că, în timp ce noi stăm ca belferii la meci sau privim cu un nod în gât, strangulați de emoție, vreun serial turcesc, alții trudesc într-un anonimat nedrept, veghindu-ne, poate cu prețul unui ulcer dat de câte-o shaormă expirată, servită-n grabă, în goana după dreptate. Soarta nu e dreaptă, domnilor. Iar pentru unii, vorba lui bunică-meu, viața-i ca o scară de găini: scurtă și plină de căcat.“Sheol” by Artist Rod Brown

Am transformat paginile Constituției în cornete de vândut semințe pentru a Ostoi Foamea Abisală de arginți a Lighioanelor

pe data de aprilie 30, 2018

Multe dintre corporațiile de la noi își obligă angajații să muncească 10-12 ore/zi pentru un salariu fix. Alte companii forțează lucrătorii să muncească 10-13 ore/zi, cca 300 de ore/lună. Acesta reprezintă un număr de ore aproape dublu față de reglementările legale. Românii sunt plătiți cu salariul minim pe economie, iar cu orele suplimentare poate că ajung să primească suma de 1.500 lei/lună. Asta pentru un total de 300 de ore lucrate/lună. O mizerie de salariu!