1
SHARES 18

Ordonanța 13 este greu de ucis! Înalta Poartă Bruxelles-iezuită acoperă Frauda: Pasivii și Activii Corupției Mondiale.

decembrie 28, 2017
https://www.arthermitage.org/Luca-Giordano/Expulsion-of-the-Moneychangers-from-the-Temple.html
https://www.arthermitage.org/Luca-Giordano/Expulsion-of-the-Moneychangers-from-the-Temple.html

 

O, ce veste surprinzătoare primim de la Bruxelles, „capitala corectitudinii și cinstei europene”! Ce s-a întâmplat?

Am aflat recent că s-au adunat fiicele și fii Națiunilor Europei să scrie pe hârtie o lege foarte importantă pentru viața noastră. Este vorba despre „DIRECTIVA (UE) 2017/1371 A PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI A CONSILIULUI din 5 iulie 2017 privind combaterea fraudelor îndreptate împotriva intereselor financiare ale Uniunii prin mijloace de drept penal”.

Inițial, chiar am crezut că directiva aceasta este o propunere bună, că se va pune capăt Fraudei de la nivelul U.E. După ce am parcurs textul Directivei, mi-am dat seama că m-am grăbit! Realitatea este că „unii dintre mai marii Europei” își doresc, de fapt să legifereze Frauda. De ce spun asta?

Simplu!

Pentru că prin această Directivă sunt absolviți, de păcatele corupției, toți infractorii care fraudează bugetul Uniunii,  dar până în limita sumei de 99.999,00 euro . Parcă ne sună cunoscut, nu-i așa?

Într-adevăr se pare că adevăratul „Iordache” muncește cu mai mult spor la Bruxelles, iar Ordonanța 13 este o rudă săracă. Suma menționată reprezintă câștigul unui Român care muncește 260-300 ore/lună timp de 25 de ani și totodată salariul câștigat „cinstit” de un funcționar, angajat la Bruxells, în cca. 4- 5 luni. Adică cum vine asta? Până la concursul sumei de  100.00 de euro nu există fraudă? Furtul de felul acesta nu se contabilizează pentru că fraudorul nu știe sa socoteasca  până la 99.999 euro, iar după 100.000 de euro se pedepseste?

Ce se dorește prin această Directivă?

Oficial să diminueze Corupția, definită în multe legislații europene ca fiind:

„Corupție se numește un abuz, activ sau pasiv, al funcționarilor publici (fie numiți fie aleși), în scopul obținerii de avantaje financiare private sau de alte beneficii. Corupția reprezintă folosirea abuzivă a puterii publice, în scopul satisfacerii unor interese personale sau de grup. Ca act antisocial, corupția este foarte frecvent întâlnită în societate și este deosebit de gravă deoarece favorizează interesele unor particulari, mai ales în aria economică, afectând interesele colective prin: însușirea, deturnarea și folosirea resurselorpublice în interes personal, ocuparea unor funcții publice prin relații preferențiale, încheierea unor tranzacții prin eludarea normelor morale și legale”.    https://ro.wikipedia.org/wiki/Corupție

Halucinant este faptul că, prin introducerea unor conotații sexuale în definirea fraudei și a corupției, descoperim că există corupția: pasivă și activă. Cu toate că există o definiție clară a Corupției, pot spune cu mâna pe inimă: Bravo vouă, Națiuni ale Europei că atât vă duce capul și dragostea voastră pentru arginți! Ce au inventat Lighioanele de la Înalta Poartă cu acordul „reprezentanților democratici” ține de prostirea Neamurilor, a Popoarelor și a Națiunilor. Cu toate acestea nimeni nu răspunde, nimeni nu se sesizează. De ce oare?

Acum, să citim mai departe textul halucinant al Directivei:

„(2) Statele membre iau măsurile necesare pentru a se  asigura că corupția pasivă și activă constituie infracțiuni atunci când sunt săvârșite cu intenție”.

Stop!

În acest text, am identificat noi cuvinte cheie: „cu intenție”. Așa că într-o astfel de situație putem spune la judecata statului și nu la aia de apoi:

– Domnule judecător să știți că am furat, dar nu am știut ce fac. Eu sunt analfabet funcțional, nu înteleg valoarea sumelor până la 99.999,00 Euro; sunt cleptoman, am un certificat medical care-mi confirmă spusele să mă scutească de pedeapsă.

Din nefericire dialogul inventat nu este la fel de hilar precum directiva europenilor …

Mai departe aflăm că:

(a) În sensul prezentei directive „corupție pasivă” înseamnă acțiunea unui funcționar public care, în mod direct sau printr-un intermediar, solicită sau primește avantaje de orice fel, pentru sine sau pentru o terță parte, ori acceptă
o promisiune referitoare la un astfel de avantaj pentru a acționa sau a se abține de la a acționa în conformitate cu
sarcinile sale sau în exercitarea atribuțiilor sale, într-un mod care prejudiciază sau este susceptibil să prejudicieze
interesele financiare ale Uniunii.
(b) În sensul prezentei directive, „corupție activă” înseamnă acțiunea unei persoane care, în mod direct sau printr-un intermediar, promite, oferă sau acordă avantaje de orice fel unui funcționar public, pentru sine sau pentru o terțăparte, pentru a acționa sau a se abține de la a acționa în conformitate cu sarcinile sale sau în exercitarea atribuțiilorsale, într-un mod care prejudiciază sau este susceptibil să prejudicieze interesele financiare ale Uniunii.”

Deci, după ce am utilizat copy și paste observăm că dintr-o definiție a reieșit o Directivă Europeană Halucinantă. În final realizăm asta, fără să punem la socoteală faptul că  aruncam   sute de milioane  de euro pentru serviciile de traduceri și pentru consilieri. În actul de corupție, conform intelighenției U.E. se pare că funcționarul public este activ și pasiv. Adevărul simplu și ușor de reținut este că toată directiva este o mascaradă legală, gândită pentru ca cei de la Înalta Poartă să nu mai răspundă în fața Legii.

Parcurgerea acestei directive ne arată că: pasivii sunt funcționarii publici – care săracii de ei au de-a face cu corupția și frauda din acest nenorocit de sistem, fără voia lor -, iar activii sunt firmele și reprezentanții lor – care încurajează nemernicia și spurcăciunea funcționarilor publici – . Toate acestea, chiar într-o încercare darwiniană letală de  supraviețuire, în sistemul corupt de la cap la coadă.

Ce mai este de zis?

De exemplu, că toată istoria scrisă și nescrisă demonstrează că Frauda și Corupția este apanajul exclusiv al administrației statului. Până și Biblia este plină de exemple, de Fraudă și Corupție comise de către  reprezentanții Statului și Bisericilor, nu de Oameni. Acum, în secolul XXI să vii și să spui că Mama Corupției, adică funcționarii publici sunt pasivi ( victime) și că, de fapt, agenții economici sunt problema, iar asta pentru că sunt activi, înseamnă că ceva nu funcționează deloc bine la mansarda celor de la Bruxelles. Această gândire denotă o nerușinare și o nepăsare fără de margini!

Oare mai avem Fraudă atunci, când funcționarii nu solicită „comisioane” și o denunță instantaneu, la primire?

Deci, ca și în România asistăm la o noua formă de acceptare a Fraudei și a Corupției la nivel de Inaltă Poartă. Este adevărat că la Înalta Poartă nu a ieșit scandal pentru  că nimeni nu comentează, nimeni nu #rezistă. Noi ne chinuim din ianuarie 2017 să legiferăm Corupția fără niciun spor, dar se pare că până la urmă Moșul Gerilă va rezolva problema și în România!

Remarcăm că am ajuns să dăm Legi care să ne protejeze de eventualele manifestări ale Adevăratei Legi! Stați liniștiți că până și Ceaușescu a fost împușcat cu Legea de partea lui. Voi,  epigoni legiferatori, la ce vă gândiți când vă priviți dimineața pe nespălate în oglindă și concepeți manual Legi pentru „binele” cetățenilor? Aceste directive sunt date împotriva oricărui bun simț doar ca să  dea bine la imagine, la Fraudă și pentru Corupția noastră cea de toate zilele!

Cine ar putea să rezolve problema Fraudei U.E.?

Vlad Tepes  (membru al „Societas Draconistrarum”) este soluția. Trebuie să-i trimiteți un simplu sms cu textul: „Am o fraudă. Ce fac cu ea?”

*Să ne amintim că atunci când a căzut Imperiul Bizantin singurul războinic care se lupta cu Mehmed al II-lea, în vremea când nu exista niciun împărat sau rege occidental care să lupte împotriva turcilor căci toți erau lași, molateci și descoperitori de plăceri grecești, Vlad Tepes a oprit cucerirea Europei de către musulmani!

În același timp să ne amintim și de vărul său Ștefan cel Mare care nu i-a lăsat pe turci să ajunga la ruși, care erau mici și usor de înrobiți pe vremea aceea. Rezultatul a fost acordarea titlului deChampion of Christ” lui Ștefan cel Mare de către  Papa Sixtus al IV-lea, titlu acordat și ungurilor- un plagiat ordinar (ca și în zilele noastre), care a dus atunci când a venit comisia turcă să-l verifice, la transformarea Ungariei în   pașalâc, sute de ani. Asta pe vremea cruciadelelor și cruciaților care jefuiau și omorau creștini.

Vestul este ce este acum datorită curajului și sacrificiului Nemurilor Române. Vai de voi dacă  Vlad Tepes era nemuritor !*

La finalul acestui text să știți că îmi vin în gând exprimările poetice ale lui Dante pe care, încă, nu au tupeul să-l ardă în piețele publice ca și naziștii: cineva să vă caute de ouă, să vedem dacă sunteți femei sau barbati! Voi, noii făcători de universalitate, voi generații cu malformații genetice și fără credință, prin analfabetismul vostru funcțional și amoralitate umana utilizind retorica: „merge statul, merge că noi stăm pe spate”, băgați în suferință Neamurile, Popoarele, Natiunile.

Maestrul Timpului vă cheamă la Judecata de Apoi pe care nu o vedeți și nu v-o asumați, căci nu aveți decât simțul Jafului.  Dar aveti grijă că mai există și Judecata prezentului continuu.

După aceea nici Luther nu vă va scăpa de manifestarea mulțimii!

Și iar pierdem 500 de Ani!

Amin!

Abba – Money, Money, Money

Comments

O parere despre “Ordonanța 13 este greu de ucis! Înalta Poartă Bruxelles-iezuită acoperă Frauda: Pasivii și Activii Corupției Mondiale.

Ai ceva de spus?

Articole recomandate


Octav Băncilă 1907

Unde au dispărut 5.184.282 de români cu drept de vot ? Cifrele fatidice ale României

pe data de iunie 18, 2018

Sistemul securist + comunist măsluiește datele reale ale cetățenilor României, precum kilometrajul la mașini pentru că vrea să dea bine la statistici?  În acest fel, prin fals în acte publice, se dorește să nu fie pierdute locurile de europarlamentari în parlamentul european și în propriul parlament, care a devenit un organism supradimensionat de vreo 3 ori.  Cine falsifică datele reale privind populația României, cu bună știință?Eugeniu Barău - Vama I

Idiocrația analfabetismului funcțional a ultimei lovituri de stat

pe data de iunie 11, 2018

Motivarea Curții Constituționale are 133 de pagini și pare scrisă de Tudorel. Este plină de sofisme care ascund Adevărul, sunt minciuni ascunse în cuvinte și multe cuvinte fără sens! Constituția României are 26 de pagini. Cum să scrii o motivare de 133 de pagini referitoare la un singur articol din Constituție despre un așa zis conflict de natură constituțională?