1
SHARES 12

Strigătul Românilor de Pretutindeni. Cine este împotriva unirii Românilor cu Românii?

noiembrie 17, 2017

 

Acum a venit timpul și momentul  să muncim zi de zi pentru schimbarea Românilor în oamenii de care are nevoie Țara noastră, să devenim modele demne de urmat pentru generațiile viitoare și să oprim degradarea spirituală, națională și socială la care suntem supuși de prea multă vreme.

Întotdeauna cu Dumnezeu înainte! Amin!

 

Comments

O parere despre “Strigătul Românilor de Pretutindeni. Cine este împotriva unirii Românilor cu Românii?

  • Ceea ce Constantin Șolga a spus ne are în vedere pe toți indiferent de poziția geografică a noastră fie România, Moldova în cazul meu, Albania și Macedonia și în restul lumii plină de romăni. Suntem un popor, o națiune, un tot-întreg. Dar ce se întâmplă în zilele de azi nu ne face mai puternici. Trebuie să tindem și să ne unim, să venim acasă, să jucăm HORA UNIRII împreună. Să dăm dovezi în lume că avem aceleași origini și că vom avea aceeasi victori..
    Cu drag un mare unionist Basarabean Cuciuc

Ai ceva de spus?

Articole recomandate

„Sârba-n căruță”. Timp de vreo 3-4 generații ne-am mișcat „ca melcul șchiop”!

pe data de ianuarie 6, 2018

Cei puțini și cu adevărat „mai buni decât restul” ce ar fi trebuit să fie „puși în vârf”, se vor afla în continuare răspândiți prin mulțime și în mod logic și inevitabil vor spune zilnic ce gândesc, arătându-le celorlalți că „aia în care înoată cu toții nu e apă, ci smoală”, și „ailaltă nu e bunăstare ci frimituri”.Cum poţi să fii român?

pe data de ianuarie 3, 2018

„Politica poate aduce prejudicii cetățeanului, dacă este aplicată în disprețul eticii, personalizând puterea și nesocotind rostul primordial al instituțiilor Statului” … „Democrația trebuie să îmbogățească arta cârmuirii, nu să o sărăcească. România, ca și toate țările din Europa, are nevoie de cârmuitori respectați și pricepuți” – Regele Mihai.https://www.arthermitage.org/Luca-Giordano/Expulsion-of-the-Moneychangers-from-the-Temple.html

Ordonanța 13 este greu de ucis! Înalta Poartă Bruxelles-iezuită acoperă Frauda: Pasivii și Activii Corupției Mondiale.

pe data de decembrie 28, 2017

Inițial, chiar am crezut că directiva aceasta este o propunere bună, că se va pune capăt Fraudei de la nivelul U.E. După ce am parcurs textul Directivei, mi-am dat seama că m-am grăbit! Realitatea este că „unii dintre mai marii Europei” își doresc, de fapt să legifereze Frauda. De ce spun asta?