1
SHARES

Strigătul Românilor de Pretutindeni. Cine este împotriva unirii Românilor cu Românii?

noiembrie 17, 2017
https://www.instagram.com/romaniadodoloata/
https://www.instagram.com/romaniadodoloata/

 

Acum a venit timpul și momentul  să muncim zi de zi pentru schimbarea Românilor în oamenii de care are nevoie Țara noastră, să devenim modele demne de urmat pentru generațiile viitoare și să oprim degradarea spirituală, națională și socială la care suntem supuși de prea multă vreme.

Întotdeauna cu Dumnezeu înainte! Amin!

 

Comments

O parere despre “Strigătul Românilor de Pretutindeni. Cine este împotriva unirii Românilor cu Românii?

  • Ceea ce Constantin Șolga a spus ne are în vedere pe toți indiferent de poziția geografică a noastră fie România, Moldova în cazul meu, Albania și Macedonia și în restul lumii plină de romăni. Suntem un popor, o națiune, un tot-întreg. Dar ce se întâmplă în zilele de azi nu ne face mai puternici. Trebuie să tindem și să ne unim, să venim acasă, să jucăm HORA UNIRII împreună. Să dăm dovezi în lume că avem aceleași origini și că vom avea aceeasi victori..
    Cu drag un mare unionist Basarabean Cuciuc

Ai ceva de spus?

Articole recomandate


Octav Băncilă 1907

Unde au dispărut 5.184.282 de români cu drept de vot ? Cifrele fatidice ale României

pe data de iunie 18, 2018

Sistemul securist + comunist măsluiește datele reale ale cetățenilor României, precum kilometrajul la mașini pentru că vrea să dea bine la statistici?  În acest fel, prin fals în acte publice, se dorește să nu fie pierdute locurile de europarlamentari în parlamentul european și în propriul parlament, care a devenit un organism supradimensionat de vreo 3 ori.  Cine falsifică datele reale privind populația României, cu bună știință?Eugeniu Barău - Vama I

Idiocrația analfabetismului funcțional a ultimei lovituri de stat

pe data de iunie 11, 2018

Motivarea Curții Constituționale are 133 de pagini și pare scrisă de Tudorel. Este plină de sofisme care ascund Adevărul, sunt minciuni ascunse în cuvinte și multe cuvinte fără sens! Constituția României are 26 de pagini. Cum să scrii o motivare de 133 de pagini referitoare la un singur articol din Constituție despre un așa zis conflict de natură constituțională?