1
SHARES 12

Strigătul Românilor de Pretutindeni. Cine este împotriva unirii Românilor cu Românii?

noiembrie 17, 2017
https://www.instagram.com/romaniadodoloata/
https://www.instagram.com/romaniadodoloata/

 

Acum a venit timpul și momentul  să muncim zi de zi pentru schimbarea Românilor în oamenii de care are nevoie Țara noastră, să devenim modele demne de urmat pentru generațiile viitoare și să oprim degradarea spirituală, națională și socială la care suntem supuși de prea multă vreme.

Întotdeauna cu Dumnezeu înainte! Amin!

 

Comments

O parere despre “Strigătul Românilor de Pretutindeni. Cine este împotriva unirii Românilor cu Românii?

  • Ceea ce Constantin Șolga a spus ne are în vedere pe toți indiferent de poziția geografică a noastră fie România, Moldova în cazul meu, Albania și Macedonia și în restul lumii plină de romăni. Suntem un popor, o națiune, un tot-întreg. Dar ce se întâmplă în zilele de azi nu ne face mai puternici. Trebuie să tindem și să ne unim, să venim acasă, să jucăm HORA UNIRII împreună. Să dăm dovezi în lume că avem aceleași origini și că vom avea aceeasi victori..
    Cu drag un mare unionist Basarabean Cuciuc

Ai ceva de spus?

Articole recomandate

Am o ură teribilă față de cei ce practic “au produs în ultimii 70 de ani și produc în continuare cetățenii acestei țări”

pe data de aprilie 5, 2018

Pe scurt “problemele peștelui” care încep întotdeauna de la capul acestuia, au fost și sunt în continuare cauzate de întreaga infrastructură de conducere din învățământ, adică de Ministerul Dezvățământului și al Needucației, din care dacă ar rămâne doar clădirea în urma unui atac cu vreo neurotoxină, asta ar fi una dintre puținele soluții care îmi vin în minte pentru a avea și noi o șansă pe viitor ca țară!
https://www.instagram.com/bianca.cgb/

Go for it! Viața e prea scurtă să trăiești cu regrete

pe data de aprilie 3, 2018

Să faci o schimbare majoră în viața ta este înfricoșător. Ai nevoie de curaj, hotărâre și încredere. Dar știi ce e chiar și mai înfricoșător? Să traiești cu veșnicul regret. De câte ori nu te-ai întrebat cum ar fi fost dacă era așa cum ai fi vrut să fie? Visăm adesea cu ochii deschiși și ne imaginăm cum ar arăta viața noastră dacă …