0
SHARES 18

Cămara lui Dumnezeu! Locul Sacru în care „Veți cunoaște Adevărul și Adevărul vă va face slobozi.” (Ioan 8:32)

noiembrie 17, 2017
http://culture.pl/en/article/the-16th-century-alchemist-who-discovered-oxygen
http://culture.pl/en/article/the-16th-century-alchemist-who-discovered-oxygen

 

În Înțelepciunea sa Dumnezeu ne permite accesul, din când în când și în anumite condiții, în Marea Bibliotecă Universală – depozitara tuturor informațiilor energetice de la începutul Lumii -. Acolo sunt rostuite perfect și just trecutul, prezentul și viitorul acestui Univers, iar tot El ne-a pus la dispoziție pentru perfecționarea noastră de zi cu zi Cămara lui Dumnezeu.

În clarobscuritatea Cămării lui Dumnezeu sunt depozitate anapoda toate informațiile legate de trecutul și prezentul nostru. Unele sunt prăfuite, altele sunt  ascunse prin unghere, iar altele uitate. În căutarea ta dacă ai norocul să găsești câte un voal și ai priceperea să-l ridici poți vedea Viitorul, în diferitele lui forme.

 Iisus a spus: „Cunoaşte ceea ce este în faţa ta, şi ceea ce îţi este ascuns îţi va fi descoperit, căci nu este nimic ascuns care să nu se arate”.  (TGTom. 5. Tom. 6. Luc. 8,16-17. Luc. 12,1-3. Mat. 10,26-27. Marc. 4,21-22)

Tot ce se află acolo așteaptă să fie scos la Lumină Întru Slava lui Dumnezeu pentru a ne călăuzi, în înțelegerea și rostirea Adevărului și a iubi Lumina. Pentru a înțelege și a rosti Adevărul este necesar să privim în Casele noastre Interioare, Casele noastre Exterioare și în Celelalte Case. Instrumentele care ne stau la îndemână sunt Logica, Intuiția și Credința.

Este datoria noastră de Oameni să intrăm în Cămara lui Dumnezeu și să depunem toate eforturile de a alunga Întunericul și Uitarea, de pe trecutul și prezentul nostru, și a lăsa loc Luminii și Adevărului să vină.

„Când va veni Mângăietorul, Duhul Adevărului, are să vă călăuzească în tot Adevărul; căci El nu va vorbi de la El, ci va vorbi tot ce va fi auzit și vă va descoperi lucrurile viitoare. (Ioan.16:13)”

Ca să fii Om trebuie să cunoști, iar ca să cunoști trebuie să înveți despre toți și despre toate. Numai așa vei putea să-i întelegi și să-i iubești pe alții, numai așa vei avea determinarea și curajul să te iei la trântă cu Lighioanele și să le dobori, numai așa nu-ți va mai fi frică de Întuneric și de creaturile care îți bântuie nopțile și zilele.

Dumnezeu este un judecător drept, iar Mânia Lui „se descoperă din cer împotriva oricărei necinstiri a lui Dumnezeu și împotriva oricărei nelegiuiri a oamenilor care înăbușă Adevărul în nelegiuirea lor”. (Rom.1:18)”

Amin!

 

 

 

Ai ceva de spus?

Articole recomandate


Octav Băncilă 1907

Unde au dispărut 5.184.282 de români cu drept de vot ? Cifrele fatidice ale României

pe data de iunie 18, 2018

Sistemul securist + comunist măsluiește datele reale ale cetățenilor României, precum kilometrajul la mașini pentru că vrea să dea bine la statistici?  În acest fel, prin fals în acte publice, se dorește să nu fie pierdute locurile de europarlamentari în parlamentul european și în propriul parlament, care a devenit un organism supradimensionat de vreo 3 ori.  Cine falsifică datele reale privind populația României, cu bună știință?Eugeniu Barău - Vama I

Idiocrația analfabetismului funcțional a ultimei lovituri de stat

pe data de iunie 11, 2018

Motivarea Curții Constituționale are 133 de pagini și pare scrisă de Tudorel. Este plină de sofisme care ascund Adevărul, sunt minciuni ascunse în cuvinte și multe cuvinte fără sens! Constituția României are 26 de pagini. Cum să scrii o motivare de 133 de pagini referitoare la un singur articol din Constituție despre un așa zis conflict de natură constituțională?