0
SHARES

#Îndemn spre aducere-aminte

noiembrie 8, 2017
https://www.instagram.com/romaniadodoloata/
https://www.instagram.com/romaniadodoloata/

 

Trăim zi de zi pe pilot automat, fără să ne asumăm responsabilitatea pentru acțiunile și indecizia noastră. Trecem prin viață cu ochii deschiși și cu sufletul închis. Ne pierdem timpul rătăciți în lumi paralele care nu au nicio legătură cu realitatea. Repetăm mereu aceleași greșeli și uităm de fiecare dată. Fugim de suferință ca de o boală incurabilă. Căutăm fericirea în bani, sex și lucruri materiale. Am devenit, cu voia noastră, prizonierii nevoilor artificiale. Nu avem curajul să recunoaștem în ce fel de oameni ne-am transformat și ne ascundem de noi și de familia noastră. Nu vrem să acceptăm că nu mai știm cine suntem și care este rostul nostru. Nu avem încredere în nimeni și nimic pentru că nu avem încredere în noi înșine. Adevărul este că nu ne cunoaștem, iar țara a devenit temnița disperării și neputinței noastre.

Acum, și nu mai târziu, a sosit timpul să ne amintim că tot ceea ce s-a întâmplat până astăzi cu noi și cu țara noastră este de ajuns. Soluția  vindecării noastre, ca indivizi, popor și națiune, este să oprim uitarea, diviziunea și ura dintre noi. Pământul românesc ne oferă tot ce avem nevoie pentru a putea crea locuri de muncă și bunăstare, iar dușmănia dintre noi va dispărea. Acum a  venit vremea acțiunii, a devenirii noastre în ceea ce suntem sortiți să fim: fii și fiicele părinților noștri și ai țării noastre. România suntem noi toți, iar schimbarea pe care ne-o dorim începe cu schimbarea noastră. Avem nevoie să ne îndrăgostim de noi înșine, ca într-o zi să redescoperim iubirea pentru oameni și dragostea pentru pământul nostru!

“România Dodoloață” reprezintă strigătul secular al unui copil descătușat de bucuria unirii noastre. Strigătul lui devine jurnalul regăsirii: un loc de întâlnire al românilor din țară sau de oriunde ar fi în această lume, unde există pământ și suflet românesc. Acest spațiu reprezintă începutul închegării unei comunități formate din oameni autentici care simt cu sufletul lor. Astfel, ne îndreptăm către fiecare conațional și cetățean al lumii care are ceva de spus indiferent de păreri, credințe și opțiuni politice.

În acest loc suntem ființe libere și îi lăsam pe ceilalți să ne cunoască, cu bune și cu rele. Povestim unii altora din gândurile și experiențele proprii de viață. Împărtășim celorlalți despre condiția noastră de români, în țară și în lumea întreagă. Ne conectăm la acestă comunitate să fim alături de alți români, să ne aducem aminte de noi înșine și de rostul nostru aici, pe pământul românesc. Noi, românii, avem datoria strămoșească să-l apărăm pe Dumnezeu, să prețuim crucea și adevărata credință. Bine ați venit sănătoși în comunitatea România Dodoloață!

Ai ceva de spus?

Articole recomandate


Octav Băncilă 1907

Unde au dispărut 5.184.282 de români cu drept de vot ? Cifrele fatidice ale României

pe data de iunie 18, 2018

Sistemul securist + comunist măsluiește datele reale ale cetățenilor României, precum kilometrajul la mașini pentru că vrea să dea bine la statistici?  În acest fel, prin fals în acte publice, se dorește să nu fie pierdute locurile de europarlamentari în parlamentul european și în propriul parlament, care a devenit un organism supradimensionat de vreo 3 ori.  Cine falsifică datele reale privind populația României, cu bună știință?Eugeniu Barău - Vama I

Idiocrația analfabetismului funcțional a ultimei lovituri de stat

pe data de iunie 11, 2018

Motivarea Curții Constituționale are 133 de pagini și pare scrisă de Tudorel. Este plină de sofisme care ascund Adevărul, sunt minciuni ascunse în cuvinte și multe cuvinte fără sens! Constituția României are 26 de pagini. Cum să scrii o motivare de 133 de pagini referitoare la un singur articol din Constituție despre un așa zis conflict de natură constituțională?